Bidgirls modellfotózás nyílt nap

Igen kellemes hétvégi elfoglaltságnak ígérkezett az a meghívás, amelynek csak második alkalommal tudtunk eleget tenni, és megörökíteni egy mintegy félnapos modellfotózást. A lehetőség elsősorban amatőr fotósok számára volt az eredeti tervek szerint kitalálva, hogy stúdiókörülmények közt, profi vezetésével hódolhassanak hobbijuknak, készíthessenek egy egyedi galériát maguknak kezdő és ismertebb modellekről egyaránt. A korábbi helyszín egy fotóstúdió volt, most azonban a Petőfi híd lábánál horgonyzó Krizsán nevű hajó adott otthont a rendezvénynek. Erre, mint tudtuk meg, azért volt szükség, mert a korábbi helyszínen gondok adódtak a műtermi felszrelésekkel, jórészük nem működött. Szerintünk nem volt egyébként rossz csere, itt volt bőven hely, sokkal otthonosabbnak tűnt, mint egy “steril” stúdió.

Egy bokszgála kronológijához hasonlóan itt is a “kisebb súlycsoporttal” kezdődött a program. Némi megilletődöttség után le is került a melltartó és a bugyi is a gyönyörű, hosszú szőke hajú modellről. Ő amolyan bemelegítés volt, ahogy a számára is az volt ez a fotózás, mert nem sok hasonlóban volt eddig része. A nap további részében még volt szerencsénk hozzá egyébként, de akkor már mint svédasztal volt jelen, ugyanis a sushi-t róla fogyaszthatták el a jelenlévők. Kétségtelen, nem egy hiperaktív lányka, máskülönben ki se bírta volna az az egy-másfél órát, amíg “megterítve” feküdt ott egy díványon. Szó se róla, ennivaló leányzó egyébként…

Következő modellként Uma lépett a kamerák elé, akiből finoman szólva is sugárzott, hogy imádja az ilyen szereplést. Cirka 190-es magasságával és rendkívül dögös arckifejezésével és mozgásával igencsak tiszteletet parancsoló jelenség volt. Az orális technikájáról mindenki maga alkothatott véleményt, aki eljátszott a gondolattal, milyen lenne, ha nem az a gyöngysor lenne csak a szájában… Az előadását gyakorlatilag két részre lehetett bontani, kezdve egy “sima” pózolgatással, majd egy igen érzéki maszturbáció imitálással, amitől meg kell mondjam, erekcónk is támadt. Kellett is a plussz produkció, mert pont közben “terítettek meg” és a szusis tál bizony elvonta jópár ember figyelmét. Mi mindenesetre azonnal visszatértünk Uma-hoz, aki lelkes tangaeltávolítással honorálta érdeklődésünket. Gyors átöltözést követően aztán ő is igen gyorsan a ott falatozott a “szusis tálról”.

Harmadik produkcióként két lány lépett a porondra, mindketten bikiniben, pontosabban annak tűnő testfestésben. Egyikük sem most debütált puncimutogatásból, és az egyik lány egy korábbi fotózáson is magára öltött már ilyen lemosható ruházatot, csak akkor nem fürdőrucit, hanem fehérneműt “viselt”. Megilletődöttségük, mint utólag megtudtuk egyiküktől, éhségüknek volt betudható, valamint először dolgoztak így együtt. Ettől függetlenül lelkiismeretesen és lelkesen állták a vakuk villanásait, majd egymásnak estek egy szivaccsal és némi mellbimbómeresztő vízzel, hogy megszabadítsák egymást a “ruházatuktól”. Ez nem volt annyira egyszerű, mint ahogy itt pár szóban összefoglaljuk, hiszen mindezt úgy kellett megtenniük, hogy jól fotózható legyen, valamint igen takarékosan kellett bánniuk vízzel, lévén egy laminált parkettás padozaton tették mindezt, ami persze úszott a puncikról lecsöpögő festékes vízben.