Tavaszi Erotika Parádé 2008 – 2. nap

Az első napi langyos bemelegítés, nomeg Mészáros Dóri csirkepörköltjének elfogyasztása után teli hassal és telve reményekkel vágtunk neki a rendezvény úgymond “fő” napjának. Már nyitáskor látszott, most sokkal nagyobb tömeg lesz, nem is a főbejáraton mentünk be, hanem az emeleten keresztül, lévén akkora sor volt már a kapunál. Még a nyugis időszakban lencsevégre kaptuk az autók közt a mature vagy inkább granny kategóriába tartozó vasakat, mert azért ezek is érdekesek, csak nem a mi profilunkba vágnak…

A nagyszínpadi produkciók sorát ezúttal egy chippendale műsor nyitotta meg, amit Popeye itt-ott igencsak akrobatikus elemekkel tarkított. Fehérnemű bemutató követte, ami elvileg persze kapcsolódik egy erotikus rendezvényhez, jelen esetben azonban meglehetősen kevéssé izgatta fel az amúgy sem túl nagy létszámú és lelkes közönséget. Pláne, hogy előtte a két műsorvezetőnek, Maria Bellucci-nak és Mészáros Dórinak kellett vagy 10 percig lekötnie őket, mert nem készültek el időben a manökenek. Ezt végül is némi cici és popsimutogatással el is érték. Bár mindketten először szerepeltek ilyen minőségben közönség előtt, egész talpraesetten oldották meg az adódó problémákat, pedig azokból volt bőven, hiszen az előzetes műsorterv igen gyakran borult fel. Volt aki hiányzott az előadók közül, de volt amikor nem volt önként jelentkező, mint pl. az első napi spriccparty esetében. Senki nem akart szoptani…

Miután végigizgultuk a harisnyanadrágos fehérneműbemutatót, egy érdekesebb műsorszám várt minket, konkrétan a Szopatóra. Ez, még konkrétabban abból állt, hogy a tömegből önként jelentkezőket két leányzó a színpadon próbált meg erektálni, és lehetőleg a végkifejletig szopni. A hozzáállásukkal nem is volt gond, csupán a delikvensekkel, ugyanis egy fasz sem volt, amielyik felállt volna, pedig több száz aggódó és érdeklődő szempár figyelte, lesz-e látható merevedés valamelyiküknél? Generációs probléma sem lehetett, volt igencsak ifjú és nyugdíjas korú szopatni vágyó is. Az első jelentkező valószínűleg készülhetett erre a mutatványra, mert az alsógatyájának motívumai is témába vágtak.

Visszaköltöztünk a színpad környékére és Rácz Linda hónaljlegyezgetős-közönségbevonásos műsorán szórakoztunk, akit Kyra Black nővérke követett egy aggódó önként jelentkezővel. Judy Nero már-már szokványosnak nevezhető tejszínhab nyalatásos műsora gerjesztően hatott a népre, mert Crystal Queen már-mát játszi könnyedséggel szerzett magának alkalmi partnert az előadásához. Az Olaszországból ideutazott, amúgy román származású névrokona, Crystal Crown meglepetéssztár annyiban mindenképpen túltett mindenkin, hogy egyedüliként vállalt be DP-t (gyk: Double Penetration) a színpadon, mégha nem is igazi faszokkal. Hasonlóan lelkesen állta a korláton szinte áteső látogatók fotózási őrületét egy motoron villantva pinket, valamint gyönyörű ánuszrózsáját.

Nem mindig a nagy nevek okozzák a legnagyobb meglepetéseket. Ezt az a barátunk is megtanulta, aki a Pegazus Table Dance egyik táncosához merészkedett fel a színpadra, majd egy szál faszban végezte. Mivel sok sört ígért nekünk, nem publikáljuk a képeit, amikor a háromnapos rendezvény legelfogadhatóbb erekcióját produkálva vigyorgott a színpadon, miközben makkja egy centire lebegett a művésznő enyhén kitárt ajkai előtt. Chippendale műsor megint, majd Alexa Diamond – aki fogyott bőven az őszi Parádé óta – az elején pantominos beütésű, amjd nagyon pörgős, végül tőle megszokottan “nyálas” show-ja következett. Sophie Rose Gondos alapossággal készült fel a produkcióra. Hello Kitty-s táskája és pingvines zoknija erős kontrasztot mutattak teletetovált teste és erősen szilikonnnal dúsított testrészeinek társaságában. Kristina Ventura évről évre egyszerre ejt bámulatba és botránkoztat meg sokakat. Nem egy alkalommal hallottam már a környezetemben az elképedést, amit gyári állapotú, szőrös pinája keltett főként a fiatalabb korosztályba tartozó nők körében.

Nem sokkal magánszáma után szerepet kapott Alexa Diamond oldalán a Megcsalók című színháztörténeti mérföldkőnek számító előadásban is, amelyet Judy Nero rendezett. A darab lényege, hogy gyakorlatilag mindenki mindenkivel baszik, és persze féltékenyek egymásra. Mondhatni, egy lakótelepi lépcsőház mindennapjait mutatja be a mű, speciális aspektusból :))) A spontaneitására jellemző, hogy a szereposztás az előadás előtt kb. egy órával lett véglegesnek mondható, és hát a szövegkönyv is tág határok között engedte kibontakozni színésztársadalmunk legújabb képviselőit. A legnagyobb probléma igazából pont a mű fénypontjának számító hardcore jelenetnél adódott, amikor is kiderült, kókadt fasszal nem lehet dugni. Az eset parázs vitát generált a színfalak mögött, ami – mi legalábbis úgy gondoljuk – abból adódott, hogy a fiúszereplő nem profi volt. Mindkét fél véleményét meghallgattuk persze. A Judy Nero által válogatott amatőr fiú szerint Kyra Black nem volt eléggé segítőkész, nem élte bele magát a jelenetbe, inkább az óráját nézte, hogy mikor lesz már véga az egésznek? Kyra elmondása szerint pedig ő szólt a srácnak, hogy állítsa fel a farkát még a színpad mögött, ne a színpadon próbálkozzon vele esetlegesen hiába. A felvetésre, hogy esetleg ott elkezdhetné őt “felszopni”, hárított, miszerint nem fluffer-nek jött ide, amiben van is némi igazság.

Az indulatok lecsillapodása után megismerkedtünk Nikky Rider új párjával, akinek még a nagymamája is támogatja Nikky-t a munkájában. Ez mostanában – sokak szerint biztosan sajnos – már csak a show-kra terjed ki, pornót már nem vállal egyáltalán más pasival vagy pasikkal. Zárás előtti gyors szemlénken még belefutottunk Judy Nero-ba és az 5-ös csatorna stábjába, éppen sok sört ígérő barátunkat intejúvolták, ezúttal csak félmeztelen állapotban. Jessica Moore művésznő, aki pornóipari tekintetben már vagy legalábbis mostanában a “nyugdíjas” státuszban leledzik, hostess munkakörben domborított, és még fenomenális mellpárját sem mutogatta. Nem úgy, mint Kyra Black, aki viszonylag újnak nevezhető domborulataival szemmel láthatólag lekötötte Tommyboy figyelmét.