2007 Őszi Erotika Parádé – 3. nap

Utolsó nap kicsit álmosan kezdett neki minden kiállító a parádézásnak, csupán mi kezdtük a napot serényen. Első és legfontosabb teendőnk volt Hypercica megörökítése, akit fórumunkban sokan azzal a váddal illettek, hogy még egy nyamvadt pinkes – gyk: széthúzott pinás – képe sincsen, legalábbis a neten nem találtak róla, egy kivétellel. Ezt értelemszerűen überelni kellett, ezért elhozta magával kedvenc műfaszait is. Még soha ilyen gyorsan nem özönlött be a nép a Syma csarnokba, mint most, hogy látták, ott éppen komoly pinafotózás történik. Várhatóan folytatás következik az Erotika Kiállításon… :)))

Utolsó napra szerencsére kiért PG, így egyből el is kezdődött a csöcsdekorálás, majd elmentünk egy kicsit chippendale műsort nézni, ahova szégyenszemre az egyébként szerintem a parádé talán legszebb lánya, Zsuzska jobbkeze volt kénytelen beugrani, mivel egyetlen hölgy néző sem vállalta be az asszisztenciát. Végülis a férfinézők nem jártak vele rosszul, csak ez a műsor ugye nem nekik szólt… Sokak szerint a legimpozánsabb pár két hosszú fekete hajú és egzotikus szépség volt, Lilla és Indira. Gasztronómiai jellegű show-t prezentáltak egymás után, előbbi tejszínt nyalatott nem kis melleiről, utóbbi gyümölcsöket tömködött magába, illeve a fotósok szájába, majd mesterien rántotta elő sárga gyöngysorát a cipősarkával a pinájából.
A pornószínházban az eddig látott második ligás szereplők helyett ezúttal két nagyágyú, Mészáros Dóri és Pirner Alma lépett a porondra, pontosabban feküdt a terem közepén lévő kör alakú ágyra. Csak előtte gondosan lefedték saját terítővel, ami egyrészt higiéniai szempontból is jó ötletnek tűnt, másrészt sokat dobott a helység kórházas hangulatán. Sajna volt egy-két menő csávó, akik nem nagyon tudtak viselkedni, ezzel gyakorlatilag elvéve az első percek amúgy is ráhangolódásos miliőjét. Szerencsére csak pár percig volt halaszthatatlan telefonja egyiküknek… A többiek viszont egy igazi, jól koreografált leszbishow-t láthattak, pinaolajozással, üvegdildókkal, iránymutató testápolóhasználattal, a legügyesebbek pedig makrózhatták a szeméremajkakat kompaktjaikkal.
Visszaköltözve a nagyszínpad előtti magaslesre Crystal Queen bukkant fel a színpadon, aki elég viharos körülmények közt esett ki a Cool aktmodell versenyéből. Elég vicces volt, hogy “kiderültek” a leszbishow-zásai, miután azzal jelentkezett, hogy ő gyakorlatilag ezt űzi főállásúként. Őt az est szerintünk fénypontja, a Dorothy Black vs Ginger Jones alias Dóri kontra Alma boxmeccs követte, megmutatva, hogy mit is értenek ők SZÍNPADI SHOW alatt, azaz komoly jelmezek, berendezés, helyszínkialakítás, ami kell. Legalább 5-10 perccel hosszabb volt a műsoruk, mint a kollegináké, és a félidőben, amikor átváltottak a lényegre, egymás olajozása közben történő puncinyalásra, sokan azt hitték, ennyi volt, el is mentek. Ezt az álláspontjukat aztán gyorsan felülbírálták és rohantak vissza az újabb pinafotográfiai trófea reményében.

Győzike nélkül sem telhetett el ez a nap sem, aki a terem egyik sarkában épp lazító Flórián “Teddy” Gábort észrevéve egyből meginvitálta a színpadra, hogy feltegye roppant frappáns kérdéseit a pornószínészkedéssel és a farokméretével kapcsolatban. A tömegből is sikerült egy férfimodellt előkeríteni, aki egyszerűen sokkolta Győzit, alig győzte elmondani minden balfasznak, rondának, szóval bókolt rendesen. Sophie Rose viszont a szíve csücske, majd felnyalta előtte a színpadot, az egyik legtetováltabb sztriptíztáncosunk pedig egy Zsuzska által kiskorúsággal gyanúsított srácot vett kezelésbe. A pornószínházba menet kicsit felülről vettük górcső alá a Tom Média kisszínpadait, ahol épp leginkább Janet Joy készíttette el a makrókat a klitoriszáról lelkes férjek és apukák segítségével. A pornószínház záróelőadásaképpen egy érdekes 3-as jelenet került bemutatásra, ahol a fiút két lány rendezte le, de egyikük nem volt hajlandó se szopni, se dugni vele. Hogy a diszkrimináció gyanúja ne merülhessen fel, így a másik lány sem lett megbaszva, viszont az ő melleire kivert gecit végülis lenyalta a szopni nem akaró másik lány. Na ebben találjon valaki logikát!
Abszolute záróakkordként még egy hostess majdnem elcsábulásának is tanúi lehettünk, aki bár érdeklődött Schuszter Attila méltán elismert fasza iránt, azt megfogni nem akarta, és hát a pináját sem akarta megmutatni cserébe. Hol vannak már az olyan ambíciózus lányok, mint Red “Vöröspinaszőrű” Sonja, aki eljött egy 3 napos kiállításra hostess-kedni, második nap már leszbit vállalt Tera Bond és párja liveshow-jában, harmadik nap pedig ketten kúrták meg élőben. Talán jövő megérjük azt, hogy belőle is újsütetű pornószínésznő válik jövő tavasszal…