2007 Őszi Erotika Parádé – 2. nap

Második nap gyönyörű napsütésben nyitotta meg kapuit az őszi Erotika Parádé, így ezúttal a zárt parkolóban kialakított kiállítási területet is górcső alá vettük, ahova kiszorult a csarnokból a tuningkiállítás nagyobbik része. Volt itt ízléses optikai tuningtól a giccses színkavalkádúra dizájnolt sportkocsiig minden, Trabant limuzin – nem a Limousine típusra gondolunk – és rendőrségi Big Foot egyaránt. Ínyencek még találkozhattak a kilencvenes évek elejének verhetetlen Lancia raliautójával, na és persze ezek a kiállítók is hoztak magukkal néhány lányt, mégha azok nagyon soft-osan mutogatták is magukat.

Na de ennyit az autókról, irány a pina! Először hazai tájékon néztünk körül, ahol Szabyna először is átszabta a bugyiját, aztán felmászott egy Hummer tetejére, Erikával pedig körbejártunk egy kicsit, hogy teszteljük tömegvonzási képességeit. A végén ő is a Hummer-en kötött ki, ahova felpattantak mellé a Szexshop.hu hostess-ei is, valamint Beke Yvette Playmate-ünk, aki ezúttal már tanítványaira bízta a nagyszínpadi szórakoztatást, de ő maga szívesen pózolt a fotósoknak. Nem tudjuk miért nyugdíjazta magát, de a már-már akrobatikus elemekkel tűzdelt műsorai hiányoztak szerintünk a repertoárból. A másik nagy “öreg”, Kristina Ventura mára megoldotta a műszaki problémáit, így végre megcsodálhatta mindenki változatlanul szőrös pináját. A műsora tavasszal viszont jobb volt, akkor nem csak ilyen kúrásimitálós táncikálást produkáltak akkori partnerével, hanem rendesen megbaszták egymást. Janet Joy mai is elővette a páciens faszát a nagyszínpadon, illete emberünk már buzgón próbálta felállítani alsógatyája jótékony takarásában is azt, igyekezvén megelőzni Győzike várható megjegyzéseit a méretére és potenciáljára vonatkozólag.
Mivel a nagyszínpadon – botrányos módon – épp szüneteltek az erotikus műsorszámok, kinéztünk ismét a parkolóba, ahol találtunk egy darab Zsuzskát, alias Susan Pearl-t, aki mindenáron fel akart mászni a személykocsiknál cirka 4-szer magasabb Ford Big Foot motorháztetejére néhány kép erejéig. Meggondolatlanul meg is tette, aztán nem tudott lemászni vagy negyed órán át, mert annyian akarták megörökíteni, pláne alulról, miután bugyit persze nem viselt szokása szerint. Visszatérve a pornószínház felé vettük az irányt, ahol a tavalyi Szexkorona díjas Flórián “Teddy” Gábor kíváló állatorvosokat megszégyenítő rutinnal próbálta hátulról betuszkolni bal alkarját Bobák Renáta művésznőbe, majd ráverte a a farkát az arcára, mondhatni szokás szerint… A korán elsülés nem fenyegette, mivel érkezésünkkor kellett volna befejeznie műsorát, de még vagy 10-15 percbe telt, mire kifacsarta magából a várva várt cumshot-ot.

A nap zárójelenete végül egy Alexa Diamond és Monique Covet által alkotott duett lett a nagyszínpadon, ami arról nevezetes, hogy állítólag Monique utolsó ilyen jelegű fellépése volt. Erre azért mi nem vennénk mérget… A súlyos anorexiából viszont gyógyulóban van, elmondása szerint hízott vagy 3-4 kilót az elmúlt hónapokban, ami így elmondva nem nagy dolog, de szemmel láthatólag nem annyira csontvázszerű a megjelenése már, mint akár a tavaszi Parádén volt. Tulajdonképpen azt nem értjük, hogy ha folyamatosan az ipar közelében marad, miért nem tér vissza komolyan, mert befejezni valamit, amit évek óta már úgysem csinált komolyabb formában, eléggé értelmetlennek tűnik.