Pornósztár parti 2007 – Kaméleon Klub

Az Erotika Kiállításon vizuálisan még ki nem elégült látogatók számára a lehetőségek tárháza kínált szórakozási lehetőségeket az ott már megszokott témakörben. Az E-Klubban került megrendezésre a kiállítás hivatalos afterparty-ja, ahova pl. elfelejtették meghívni az egyik sztárvendéget, Rita Faltoyano-t, de a látogatók legalább bemehettek a kiállításon kapott karszalagjaikkal ingyen.Egy másik kimondottan erotikus jellegű szakest az Olaf Palme-házban várta a népet, ahogy hallottuk utána, vajmi kevesen jártak arra. Mi pedig a legjobbat választottuk, a Mammut tetején elhelyezkedő Kaméleon Klub-ot, ahol az időrendben legkorábban meghirdetett Pornstar Party várta az érdeklődőket, Susan Pearl műsorvezetésével. Mint kiderült, itt voltak a legtöbben, bár sokan csak benéztek a szakmabeliek közül rövid időre.
És akkor csináljunk egy gyors leltárt celebekből. Nem maradhatott otthon Mester Tamás, aki eléggé bebaszva próbált pornószínészi potenciáljáról tanúbizonyságot tenni már a VIP-szekció egyik boxában is, valamint VV Frenki, aki pedig a VIP-ktől jó távol iszogatott, a fellépők porondjához igen közel. Hiába, tudja, hol jobb a látvány. Pornósék közül először is Király Katival ütköztünk a bejáratnál, akinek két Private-es szakember, Milk és Andrew Curtis volt a társasága. Attali, akivel tisztáztuk tavalyi véletlen nézeteltérésünket, szintén eléggé belemerült a testi kontaktusba az egyik boxban, csak előbb Virginia-val és Stefania Bruni-val együtt pózoltak egy kicsit. A tömegben Deborah Valentine táncolt, majd nyalatta a kedvünkért a melleit a partnerével. Feltűntek még más pornószínészek is, mint például Ricardo Bell és Bob Terminator is, de nem nagyon vegyültek a néppel, hamar el is mentek. Mármint máshova.
A színpadi műsorok cirka óránként követték egymást, először Crystal Queen lépett fel, aki szólóban nyomta az ipart. Második előadásként Yasmine Gold és Victoria Sweet provokálta a népet kicsit giccsesre vett külsővel, megvezetve az optikákat is pink babaruhájukban. Hamar kaptak segítséget műsorhoz, mégpedig egy lány személyében, aki azért már a műsorok előtt is láthatóan felajzott hangulatban denszelt a barátjával a tömegben. A nagy kérdésre, miszerint megmutatja-e a pináját, hamar megadta a választ. Jól harmonizált belülről Yasmine-ék rucijával, ráadásul nem is ő, hanem a barátja húzta le a tangáját róla és bíztatta, menjen vissza a színpadra. Nagyon nem kellett mondjuk noszogatni…
Stefania Bruni sem úszta meg asszisztencia nélkül performance-át, hozzá is egy csaj szállt be, aki bár a melleit nem mutatta meg, de hagyta magát kinyalni általa. Nameg ott is volt pinkvillantás rendesen. Utolsóként Gloria a vörös dög dobta be magát, de őt már nem vártuk meg. A képeket megnézve róla más oldalakon, hasonló műsort adott elő, mint amit már megörökítettünk Balatonszabadiban, így merjük ajánlani mindenkinek, nézze meg, ha teheti!