Tavaszi Erotika Parádé 2009 – 2. nap

Ilyet még nem láttunk soha, a pornószínházban egy 82 éves öregúr is csatlakozott a fellépőkhöz. Valószínűleg kijelenthetjük, hogy minden idők leginkább bevállalós nagypapája az illető, és ha nem is igazán sikerült megkúrnia senkit, de legalábbis hányan mondhatják el magukról az évfolyamtársai közül, hogy szopattak egy teltházas előadáson egy erotikus rendezvényen?! Minden tiszteletünk az övé, és talán róla szól a vicc, amikor a két papa beszélget a nyugdíjasotthonban és egyikük megjegyzi, hogy majdnem megbaszta Claudia Schiffert, mert bár nem volt ott, de neki felállt a farka. Ilyen 50%-os siker született jelen esetben is, csak pont fordítva. Lett volna kit megdugni, csak épp nem állt fel. Ettől függetlenül, gratulálunk a bátorságához!
És akkor menjünk szépen sorban végig a történéseken, követve galériánkat. A napot ott kezdtük, ahol előző este abbahagytuk, vagyis Devil Virgin-el, csak most a pornószínházban és nem a nagyszínpadon prezentálta magát. Sajnos csak műfasszal láttuk megdugva, de ne legyünk telhetetlenek, még csak most érettségizik majd, mégiscsak fura volna, ha első alkalommal egy gangbang-el kezdi a pályafutását. Kyra Black amolyan matiné keretében kora délután megkezdte a szereplését a nagyszínpadon, nem kicsit hívogató pózokat bemutatva. Mya Diamond a tőle megszokott kifinomult stílusban erektálta a nézőket, és ahogy Mészáros Dóri megjegyezte: “Ez a lányon évek óta nem látok se egy gramm hájat, se narancsbőrt, semmit. Kikészít…”
Szünetben körbenézve első kellemes meglepetésünk Shyla volt, akit még a tavalyi Erotika Kiállítás alkalmával ismertünk meg, most pedig valami leírhatatlanul vöröses-lilás árnyalatú hajjal jelent meg. Nem csoda, hogy kiszúrtuk. A Roberto Fotó-nál folyamatos nagyüzemben pózoltak a lányok a az amatőr fotósoknak, gyakran kettesével. A kedvenc pózok egyike az volt, hogy: “olyan cicásat, vadmacskásat szeretnék”, és mint látható, ezt Judith elég meggyőzően tudta bemutatni. Apropó Győző, őt egész hétvégén nem láttuk, ami a fene tudja, hogy rossz volt-e vagy sem? Inkább elment Cosmopolitan bikini show-ra, Bejja asszony azt talán jobban tolerálta…
Deborah Valentine a pornószínházban ismét talált egy lelkes és nyalni szerető delikvenst, de a végkifejletet nem vártuk ki, inkább megnéztük Mészáros Dóri igencsak nedvesítő műsorát. Míg Kyra Black felkészült, hogy helyettesítse az éppen otthonában – mint utólag megtudtuk – mély álomba szenderült Candy Strong-ot, Regina Moon-t stoppolta le a Pin-Up de Luxe szervezőiroda, hogy töltsön ki egy kis regisztrációt náluk. Valószínűleg ciki lehetett nekik, hogy le akartuk fotózni a regisztrációs formanyomtatványt, mert roppant paraszt módon, megsemmisítő jellegű pillantás kíséretében gyorsan betolták a MacBook-juk alá. Értünk mi a szóbol is, ha elmondják, hogy nem akarják reklámozni az amúgy is elhíresült dubai-i és londoni munkaszervezéseket…
Kyra Black majdnem időszerű húsvéti nyuszis performansza után Regina “The Pirate” Moon próbálta levetkőztetni barátnőjét a nagyszínpadon, aki viszont határozottan ellenállt. Az öltözőben még kaptunk egy kis privát műsort tőle, amikor – láss csodát, a színpadon felejtett kalózkalapja nem tűnt el – visszaszolgáltattuk a fejfedőjét neki. Tipikus nő, elhagy mindent… Ha már Húsvét, Mya Diamond bemutatta, hogyan értelmezi ő a locsolást, konkrétan bő sugárban, egyenesen pinára irányítva. A beugróként fellépő, szakmai körökben egyszerűen csak B Móni-ként ismert “apáca” ezúttal nem leszbikus műsorral szolgált, mint amikor legutoljára Szegeden láttuk fellépni, hanem egy félszeg fiatalemberrel szórakozott. Aki annyira élvezte, hogy lelkesen vezényelte a műsort.
Azt est fénypontja, de legalábbis legextrémebb műsora zárt ajtók mögött esett meg a pornószínházban. Az amúgy sem szokványosnak ígérkező előadás előre tervezett két szereplője az először a Parádét beharangozó népligeti vibrátordobáláskor feltűnt DJ Gigi és a már korábbi alkalmakkor is látott, meglehetősen “vénuszi alkatú” Stella Larocca lett volna, de végül becsatlakozott az előszóban már említett idős úr is. Ő egyébként már a pénteki napon eljött “felmérni a lehetőségeket”, de akkor csak némi “önképzésig” jutott. Ma viszont már teljes határozottsággal készült, Judy Nero pedig be is mondta előre, hogy lesz egy önként jelentkező is. Mire mi beértünk a terembe, már az első sorban középen készült a jelenetre, ahogy a profik is csinálják, azaz, igyekezett “állítani”. Az előjátékot diszkréten kivárva egyből a lényegre tört, rávetette magát Stella melleire, majd az éppen hanyattfekvő szereplő szájába igyekezett tuszkolni a farkát, ami teljesen praktikus meglátás volt a részéről. Pozícióváltás után kényelmesebb pózban folytathatta, ekkor már ő feküdt hanyatt, és élvezte először a kézimunkát, majd melengette kissé még kókadt farkát Stella szájában. A háton fekvés később kicsit veszélyesnek bizonyult a számára, mert közel járt a fulladáshoz, midőn Stella ráült a fejére, feltételezhetően egy kis nyalás reményében. Gigi, talán kicsit bosszúból, amiért elhomályosította első fellépését, úgy gondolta, megszopatja, és ezt ő szó szerint is gondolta.
Ezek után már nehéz lett volna überelni a látottakat, így a pornószínház be is zárt aznapra. A nagyszínpadhoz visszatérve két hasonló megjelenésű fellépő előadását láthattuk még az este folyamán. A főként Olaszországban haknizó Nicole Evans gyertyás műsort mutatott be, míg a napot megnyitó és záró Devil Virgin ismét keresett egy alázható jellemű pasit magának a műsorához. A választás nem bizonyult tökéletesnek, mert illetőnk a láncon vezetést még jól viselte, de azt már kevésbé, hogy nem tapperolhatja kedvére a művésznőt. Rutintalan “önként jelentkezőként” persze nem vágta, hogy ilyen helyzetekre is fel vannak készülve az előadók, így élvezhette a jegelést, amit kapott a gatyájába. De nem csak ő volt rutintalan, amit bizonyítja az, hogy a gatya rajta maradt. “Régi motorosok” a módszert előszeretettel alkalmazzák vehemens és notórius nyúlkálók, ujjazni akarók ellen, illetve szankcionálásra. Elég ciki, amikor a jégtől nem túl méretes egy szál pöcsben ott állnak a színpadon. Na de majd jövőre!