Szexipari portrék – Yasmine Gold

A szöszke jelen esetben a legkevésbé sem pejoratív értelmű kifejezés vele kapcsolatban, hanem egyszerűen a leginkább jellemző dolog, ami első látásra eszébe juthat az embernek, amikor megpillantja őt.

3x: Yasmine, mitől lettél te Gold? A hajad miatt?

YG: Na ezt sikerült eltalálni. Igazából gondolkoztam máson, mert ebben semmi eredetiség nincs, de nem jutott eszembe jobb. Az idő viszont sürgetett, mert egy pénteki napon voltam az első casting-en, és hétfőn már dolgoztam is, úgyhogy addigra kellett valamit kiagyalni. Gondolkoztam később, hogy megváltoztatom, de az olyan gagyi, ha valaki, állandóan változtatgatja a nevét. Na, most kérdezhetnéd, hogy de hát szerepelek más művésznévvel is pár helyen.. Igen, de azoknál nem tudom, hogy ki választott nekem új nevet, mert én mindig ezt használtam. Na de a Yasmine-ra rá sem kérdezel? Az szerintem érdekesebb sztori. A kedvenc mesém az Aladdin, és én is szeretnék egy tigrist. Ezért ez onnan jött, csak úgy gondoltam, hogy akkor ne simán Jasmine legyen, mert nekem Y-nal jobban tetszik. Persze, azóta már tudom, hogy eredetileg is így kell írni, úgyhogy jól döntöttem.

3x: Mikor is kezdted a pornósszakmát? Hány éve már?

YG: Huhh… Ilyenkor mindig elgondolkozom, hogy milyen gyorsan megy az idő.. és milyen öreg vagyok :))) 2003. december elsején kezdtem pontosan.

3x: Jöjjön a már biztosan dögunalmas kérdés, mi volt a motívációd a pornószínésznői pálya választásakor?

YG: Hmm… Ez az egész úgy kezdődött, hogy én modellkedni szerettem volna. Aztán ahogy nézegettem internetes oldalakat, bejött egy másik oldallal egy ilyen jellegű hirdetés is (mert ugye hirdetésekkel tele van a net..). Végigolvastam, megtetszett, megmutattam akkori barátomnak, majd úgy döntöttem, hogy megpróbálom, jelentkezek. Ő is támogatott, nem volt ellene kifogása. Igaz, akkor úgy gondoltam, hogy én csak lányokkal szeretnék dolgozni. Eljött velem a barátom is az első találkozóra. Ott persze jött a szöveg, hogy ha fiúsat nem vállalok, akkor csak nagyon kevés munkám lesz és az nem lesz nekem jó, végül úgy döntöttem, hogy megpróbálhatom azt is. Nem is tudom mit írjak így visszatekintve, jó döntés volt-e vagy sem… Panaszkodni nem panaszkodhatok, mert azóta is nagyon sok munkám van, ahhoz képest meg főleg, hogy milyen régóta benne vagyok 🙂

3x: Aranyos és szöszi kislányként informatikai alapképzésben volt részed, ha jól tudom. Érdekelt is vagy csak odakeveredtél?

YG: Na itt azért meg kell állnunk egy kicsit. Igen abban volt részem, de azt az iskolát nem fejeztem be. Úgyhogy az a képzés gyakorlatilag nem ér semmit. Egyébként igen, érdekelt, mert szerettem programozni, illetve nem is azt, hanem azt, amikor kész, működik, és tudom, hogy ezt a valamit én alkottam, én keltettem életre. Persze, ha egy jobb suliba jársz, ott nem biztos, hogy jó tanárok is tanítanak. Én Pesten kezdtem, két évig jártam egy nagyon jó iskolába, de utána átmentem egy vidékibe, mert nagyon erősnek tűnt. Végül abban a másik suliban rájöttem, hogy nem én voltam a hülye, mert ott érdekes módon mindenből, ami a másikban nem ment, 4-eseket vagy 5-ösöket kaptam. Talán csak a tempó volt ott túl gyors, vagy nem tudom… De a lényeg, hogy a másik helyen sem tudtam befejezni, mert elkezdtem dolgozni, és nagyon megnőtt a hiányzásaim száma. Végül egy év kihagyással egy gimnáziumban fejeztem be a tanulmányaimat, ezért nincs képzettségem semmiből, de nem bántam meg. Én elkezdtem pénzt keresni, ahelyett, hogy az iskolapadot koptatnám, és amikor onnan kijövök akár több diplomával is, nem biztos, hogy jól fizető állást találnék. Vagy egyáltalán találnék állást…

3x: Esetleg tervezed, hogy visszatérsz ahhoz a szakmához?

YG: Nem tervezem hogy visszatérjek oda.

3x: Ha már szóbakerült a “kiöregedéskori” szakmaváltás, hogy látod ezt? Mennyire lehetséges érvényesülni a pornós múlttal?

YG: Nagyon sok lány van, aki abbahagyta és lett „normális” munkája. Nem hallottam egy olyan történetet sem, hogy pornósból lett hajléktalan. De igazából nem is értem ezt a kérdést, mert ha én pl. képtelen vagyok arra, hogy összegyűjtsek annyi pénzt, amiből lehet valamit kezdeni, és elmegyek egy „normális” munkahelyre, ott az lenne az első, hogy a felvételiztető megnézi az interneten, hogy ugyan pornóztam-e vagy sem? Vicces volna… Ha meg később ki is derül, akkor meg már nem tökmindegy? Aztán lehet, én látom rosszul ezt a helyzetet, mert engem sosem ért támadás miatta. Különben van másik munkám, ami szintén nem a „normális” kategóriába tartozik – amennyiben a „normális” azt jelenti, hogy minden nap felkelsz, bemész a munkahelyedre ott töltesz x időt, aztán hazamész és hónap végén/elején/közepén, de rendszeresen megkapod a fizetésed – és egy olyan ismerősöm által kerültem bele, aki tudta, hogy pornózok. Na most akkor lehet érvényesülni vagy nem? 🙂

3x: Van esetleg már stratégiád a pornó utáni időszakra?

YG: Sosem tervezek előre. Persze vannak dolgok, amiket szeretnék megvalósítani, de általában csak a célt látom, az eszköz meg úgyis jön magától. Legalábbis eddig is mindig ez történt, miért lenne most másként? Azért a kiöregedéstől szerintem még nagyon messze vagyok, úgyhogy hagyjuk már ezt :)))

3x: Az egzisztenciához hozzátartozik – legtöbb esetben – az anyagi háttéren kívül a család is. Hogy állsz férjjelöltek tekintetében?

YG: Férjjelölt van, amennyiben egyszer meg akarok házasodni, bár egyenlőre nincsenek ilyen terveim. Három és fél éve vagyunk együtt, és ha más munkám lenne, lehet, hogy sosem találkozunk. A családdal kapcsolatos kérdésbe gondolom a gyerek is beletartozik, amit én nem szeretnék. Lehet, hogy tíz év múlva máshogy fogom gondolni, mert mindenki folyamatosan változik, de szerintem a szülésre soha senki nem fog rávenni 😀

3x: Nehezen elviselhető személy vagy szerinted? Hogy alakultak eddig a kapcsolataid?

YG: Nehezen elviselhető?Ez fura kérdés, mert ha nem élsz velem együtt, vagy nem vagy velem minden nap, akkor biztos, hogy nem vagyok az. Viszont, ha ez nem így van, akkor igen, előfordul, hogy én is így érzem. De ez olyan dolog, ami abból fakad, hogy nem gondolkodik minden ember ugyanúgy. És milyen uncsi lenne már a világ, ha mindenki ugyanúgy gondolkodna, ugyanazt csinálná?

3x: Az ember kapcsolatrendszere, ismerőseinek köre folyamatosan változik idővel. Te észrevettél változást a kapcsolatok, barátok tekintetében mióta pornózol?

YG: Akik régen a barátaim voltak, azok most is azok. Sőt, „új” barátaim is vannak. És szerintem az teljesen mindegy, hogy valaki mit dolgozik, ha valaki szeret téged, az úgy szeret és fogad el, amilyen vagy, nem azért, hogy mit csinálsz. Úgyhogy jelentős változást nem tapasztaltam.

3x: Ők helyeselték egyébként ezt a munkát vagy inkább csóválták a fejüket? Esetleg még hevesebben reagáltak?

YG: Őszintén szólva nem tudom. Akkoriban főleg csak a párom volt az életemben, együtt laktunk albérletben, és mivel suliba sem jártam rendszeresen, annyira nem is tudtam a barátaimra figyelni, hogy mit szólnak hozzá. De az biztos, nem kértem ki a barátomon kívül senkinek a véleményét. Nem is tudom, hogy a suliban tudtak-e róla, mert sosem mondott senki semmit. De ez olyan, hogy a fiúk mindig kérdezősködnek, a lányok meg inkább pirulnak. Nem értem, hogy miért olyan tabu téma ez még mindig.

3x: Gondolom mostanra önálló lettél. Mikor következett ez be? Családdal jó a viszonyod?

YG: 17 éves voltam, amikor az akkori barátommal összeköltöztünk, úgyhogy elég fiatalon lettem önálló. Akkor még csak diákmunkát tudtam dolgozni, aztán jött 18 évesen a váltás. Nem szerettem volna soha a szüleim nyakán élni, valahogy ez sosem jött be. Akkoriban annyira nem volt jó a kapcsolatunk, de így öregebb fejjel rájöttem, hogy miért. Sosem tudtam elviselni, ha valaki meg akarta mondani, hogy mit csináljak, és az, hogy ők szerettek volna belőlem „normális” embert faragni, számomra kötekedésnek jött át. Mostanában viszont nagyon jó a kapcsolatunk.

3x: Az egyik legártatlanabb külsejű szöszi vagy a szakmában. Mindig ilyen megjelenésű voltál vagy ez tudatos imidzsformálás?

YG: Nem igazán értem a kérdésed, mert az egyetlen dolog, ami nem természetes rajtam, az a hajszínem. Amúgy, a hajamat 17 évesen festettem át szőkére (vagy 18?), és azóta is az vagyok. Mostanában gondolkodtam egy hajszínváltáson, de több szőke lány szerint ez az én színem és nem illene hozzám más. Lehet, hogy igazuk van :)))

3x: Kétségkívül hozzátartoznak a “babyface” imázshoz a kicsi, ámde formás melleid is. Lassan már alig akad a szakmában olyan lány, aki hasonlókkal rendelkezik. Te is gondoltál már optikai tuningra? Félre ne érts, ez semmiképpen sem akar célzás lenni 🙂

YG: Igen, 16 évesen. De azóta öregedtem annyit, hogy belássam, ez nem nekem való. Amíg szép a cicim, addig felesleges volna. Lehet, hogy kicsik, de megvannak ennek is az előnyei. Például futás közben így is érzem, hogy azért van, mi lenne ha nagyok lennének? Egyébként nőtt sokat a 4 év alatt, mégsem szeretnék beléjük olyan dolgot, ami nem a sajátom. A másik pedig, hogy volt nyelvpiercingem. amitől kb. egy hete megszabadultam, mert megláttam a műanyag golyót, hogy másfél év alatt mennyire lekopott, a fémnek meg semmi baja, ezért úgy éreztem, hogy az csak a fogaimat teszi tönkre. Na de az a fájdalom bőven elég volt nekem egy életre, ami azzal járt, hogy azt berakták. Most minek kínozzam magam újra? Mióta tudom, hogy az milyen érzés, én nem szeretnék magamra felesleges vágásokat, meg gyógyulásokat. Nem szeretem a fájdalmat. Persze, ha egyszer csúnya lesz már, biztos javítok rajtuk, de amíg nem muszáj, addig ne bántsuk 🙂

3x: Tavaly az Erotika Parádén felléptél a pornószínházban is, de nem fiúval, hanem Victoria Sweet-el. Fiúval nem vállaltad volna, vagy esetleg olyan fiúpartner nem “állt rendelkezésre”, akivel mégis?

YG: Ez az egész úgy jött, hogy megismerkedtem Victoriával egy berlini Venus-os út (a berlini Venus Erotika Kiállítás, a szerk.) kapcsán és rajta keresztül ismertem meg a Tomor Andrást is. Ő aztán megkért engem is, hogy menjek ki hozzá az Erotika Parádéra, ahol show-zni kellene majd. A színpadon persze lehetek Victoriával, és lesz egy külön VIP terem is, ahova különleges vendégek mennek, azért külön kell majd fizetniük, és nekünk itt is kellene szerepelni. Mi Vikivel készültünk zenével, ruhával, egy egész show-val, aztán láttuk, hogy ez nem teljesen úgy van, ahogy tájékoztatva lettünk előre.

3x: Victoria Sweet-el a munkán kívül is jó kapcsolatot ápoltok? Pornstar Party-n is léptetek fel együtt, ő állandó “munkatárs”?

YG: Igen, jó a kapcsolatunk, de már rég nem találkoztunk. Mint írtam, Berlinbe a Venusra mentünk együtt (rajtunk kívül még két másik magyar lány is volt), és ott ismerkedtünk össze. Később ott nagyon jóban lettünk, együtt show-ztunk – nekem az volt az első – és rájöttünk, hogy tök jól összeillünk. Nem is kellett szinte mondania semmit, csak előre megbeszéltük, hogy nagyjából mit hogyan, aztán, ha éppen el is felejtettem valamit, mindig tudtunk rögtönözni. Így jött, hogy akkor itthon is együtt léptünk fel. Igazából ő szerezte a munkát, mert ő sokat szokott dolgozik ilyen területen, így ő ajánlott be maga mellé.

3x: Azon a fellépésen kaptatok egy lelkes segítséget a közönségből. Emlékszem, elég értetlen és kelletlen arccal vetted tudomásul. Hogy emlékszel erre vissza?

YG: Értetlen és kelletlen arcot vágtam volna? Az értetlen lehetséges, a többit szerintem félreértetted. Vikivel már fellépés előtt beszéltük, hogy fel kellene valakit hívni a színpadra. Ő fiút akart, de én azt nem szerettem volna, ezért úgy döntöttünk, hogy akkor mégiscsak legyen egy lány. Ott elkezdtük a kis show-nkat, és egyszer csak a színpadon termett egy leányzó, akit már kinéztünk előtte, hogy nagyon akar jönni, de még nem tartott ott a dolog, hogy hívnunk kellett volna. És igen, azt biztos kelletlen arccal néztem végig, hogy előbb vetkőzik le, mint mi, úgyhogy most akkor nekünk is kell, mert ez így már hogy néz ki? Végülis Vikivel inkább nevettünk rajta, mert nagyon sokat ihatott és nagyon tetszhettünk neki. De fura, hogy pont ezt kérdezed. Pont mostanában találkoztam össze azzal a lánnyal és nem emlékeztem rá honnan ismerem, de végül elmondta, hogy hol is találkoztunk 😀

3x: Pornószínésznőként értek ennél kellemetlenebb meglepetések is? Igazán rossz emlékű forgatások?

YG: Rossz emlékű forgatás?… Hmm… Egyszer elszakadt a nyelvemben a gát. Tudod, ott alul az a valami, ami a nyelvedet hozzáköti a szádhoz 🙂 Az nagyon rossz volt. Nem is rögtön, mert akkor csak azt vettük észre, hogy ömlik a vér a nyelvemből, inkább később. Estére úgy feldagadt, hogy nem bírtam beszélni sem. Na az igazán kellemetlen volt.

3x: Ne csak rosszra emlékezzünk, biztos voltak kellemesebb momentumok is. Tudsz ilyen tekintetben kiemelten emlékezni valamire?

YG: Kiemelten nem, mert általában minden forgatás jó hangulatban telik el. Nagyon sokat nevetünk, hülyéskedünk. Aztán estére annyi minden gyűlik össze, hogy el is felejti az ember. Azért biztos nem minden munka ilyen.

3x: Sokszor hallani, hogy a legnagyobb élvezet, amikor a pénzt megkapjátok a végén. Mennyire valós ez, illetve mennyire tekinthető általánosnak? Ha egyáltalán…

YG: Ááá.. nagyobb élvezet költeni! 😀 Persze, gondolom azért mindenkit jó érzéssel tölt el, ha megkapja a pénzét. Vagy téged nem, mikor megkapod a fizetésed? 🙂 Az élvezetek közé az is hozzátartozik, amikor jobbnál jobb képeket találok magamról, esetleg felfedezem, hogy egy DVD-nek ismét én vagyok a borítóján, vagy amikor rajongóktól kapok mail-eket, esetleg helyekre jutok el, ahova nem sokan. Az általánosságról meg csak annyit, hogy akik csakis a pénz miatt űzik, azoknak biztos az a legnagyobb, meg talán az egyetlen élvezet is.

3x: Az összeg nagysága mennyiben befolyásolja, hogy mit vállaltok be? Mennyire lehet szigorúan meghatározni, hogy mi fér bele, illetve mi nem?

YG: Olyan mértékben befolyásol, hogy ha valamit túl alacsony áron szeretnének velem elvégeztetni, azt nem vállalom el. Amikor tavaly análoztam, megszabtam egy összeget, ami a minimum volt, hogy az alatt nem vállalom. Azóta befejeztem, és még annyi pénzért sem csinálnám meg ismét. Persze, biztos lenne egy olyan összeg, amiért elvállalnám, de azt állandó jelleggel úgysem fizetné ki senki 🙂 Meg lehet határozni egyébként, hogy mi fér bele és mi nem, mert senki nem szeretne kényszeríteni semmire. Az senkinek sem jó, ha valaki végignyafogja az egész napot, ezzel mindenkit idegesítve. Épp ezért, ha valamit nem szeretnék, megmondom, hogy ezt nem… És ennyi, keresnek más lányt. Természetesen előfordult már ilyen is, mégis dolgozom 🙂

3x: Neked vannak fix korlátaid? Vagy voltak és módosultak már az idő folyásával? Ha igen, milyen irányba?

YG: Igen, eddig maximum anál volt, mára már maximum fiúval, normál 🙂 Ez milyen iránynak számít? Visszaesőnek? 😀

3x: Munkamennyiség tekintetében hogy állsz mostanában? Egyáltalán, mennyit dolgozik egy pornószínésznő átlagosan?

YG: Ez változó. Nem általánosíthatok, hogy minden héten egyszer vagy minden héten ötször, mert ez nem egy állandó munka. Tudod, ez olyan, hogy amikor sokan forgatnak, akkor sok munka van, amikor kevesen, akkor kevés. Van hogy egy héten minden nap megyek, de van hogy utána 3 hétig semmi. Úgyhogy dolgozom is, de mellette rengeteg szabadidőm is van 🙂

3x: Feltételezem, mielőtt belevágtál volna a pornózásba, kicsit másképp láttad ezt az ipart. Kellemesen vagy másképp csalódtál benne?

YG: Igazából régen nem nagyon gondolkodtam rajta, hogy milyen lehet. Így nem volt sem kellemes, sem kellemetlen csalódás. Amikor belekezdtem azt gondoltam, biztos sokat fogok utazni, szép sminkeket fogok kapni, stb… És ez így is lett 🙂

3x: Te sem voltál nagyon több 18-nál, ha jól sejtem. Érett szerinted egy ilyen korú lány rá, hogy eldöntse, belevágjon-e? Persze egyértelmű, hogy ez teljesen szubjektív, de érdekelne a véleményed.

YG: Ez szerintem mindenkinél változó. Azért egy 18 éves lány még nem teljesen felnőtt, máshogy gondolkodik, mint egy idősebb. Persze, ez nem biztos, hogy rossz. Később a környezete hatására alakulhat ki benne, hogy ez jó vagy éppen rossz döntés volt tőle. De, ha már rögtön az elején érzi, hogy ez egy olyan munka, amit nem szívesen vállalna fel, akkor jobb ha bele sem kezd.

3x: Kinek mondtad el először? Illetve, az első jeleneted előtt vagy után jelentetted be?

YG: Mint már írtam, az akkori barátommal beszéltük ezt át, és mentem el egy megbeszélésre ezzel kapcsolatban, úgyhogy ő volt az első, aki tudott róla. És még a jelenet előtt. Később a szüleimnek is elmondtam, de ők nem fogadták túl jól. Aztán az új ismerősöknek is elmondtam, mert ugye mindig az első kérdések közt szerepel, hogy „és te mit dolgozol?”. Mindig szeretem nézni a reagálásokat. Belőlem sokszor azt sem nézik ki, hogy 18 éves elmúltam, nemhogy ezt 😀

3x: Akkoriban volt barátod tehát. Ő, illetve a későbbiek hogyan álltak vagy állnak a munkádhoz? Ha esetleg ugyanaz az illető jelenleg is, sorry…

YG: Volt igen, mivel megbeszéltük az egészet, így elfogadta, sőt az első scene-emet vele forgattam. Ez egy blowjob volt, szóval elég nyitottan állt az ilyen dolgokhoz. Ő mindig kereste a filmjeimet a neten, meg a képeket is. Nem ugyanaz az illető, de a mostani barátom is elfogadja, őt már így ismeretem meg. Ő nem szereti, de tudja, hogy ez teljes mértékben csak munka.

3x: Megnéztétek vagy megnézitek együtt a filmjeidet? Vagy talán itt sem szerencsés “hazavinni a munkát”?

YG: Előző barátom nézte, a jelenlegi nem. Nem is érdekli. Persze egy-két single fotó szettet megnéz rólam, meg volt, hogy filmbe is belenézett, de nem különösebben érdekli. Hogy szerencsés-e hazavinni a munkát? Talán, aki nyitottabb, annak. Aki kíváncsi rá, akinek tetszik, akit érdekel.

3x: Anélkül, hogy turkálnánk a zsebedben, megéri szerinted pornózni manapság? Feltételezem, itt is csökkenő tendencia jellemzi a jövedelmeket, vagy tévednék?

YG: Ez a csökkenés inkább a dollár/euro árfolyamváltozásának köszönhető, forintban ugyanannyit fizetnek. Inkább csak azt mondanám, hogy nem emelkedő. De azért még így is megéri.

3x: Nagyjából a korai elképzeléseidnek megfelelően tudsz megélni ebből?

YG: Nagyjából 🙂 Inkább úgy fogalmaznék, hogy nem élek rosszul, illetve folyamatosan haladok a céljaim felé.

3x: Sok lány gyakran mindenét elszórja divatcikkekre, bármennyit keres is. Te meg bírod állni, hogy felvásárolj egy-egy butikot?

YG: Nem szokásom butikokat felvásárolni. Jó, persze, volt hogy rám jött, de ilyen évente maximum kétszer fordul elő. Én nem tartozom abba a körbe, akik minden fizetésüket plázában szórják el. Persze szoktam szórakozni én is, arra költök, nem is sajnálom, de azért van mellette megtakarításom 🙂

3x: Milyen hobbyd van egyébként? Kutya, macska, hörcsög, búvárkodás, tehénylebénydobás, bármi?

YG: Van egy kutyám 🙂 Nagyon szeretem és mindig nagy örömmel fogad bármilyen hosszabb/rövidebb utam után. Szeretek olvasni is, kedvencem Paulo Coelho. Ha betévedek egy könyvesboltba, órákat tudok eltölteni az ezoterikus részlegnél. Ezen kívül szeretek aerobicra járni vagy éppen fitneszre, az utóbbit Ausztráliában szerettem meg. Imádok fotózni – van már hozzá egy jobb gépem is – , de nem embereket, hanem állatokat, tájat, makrót, ilyesmit. És nagyon szeretem a meleget, ami most is van, nagyon tetszik, ilyenkor jó strandra járni vagy éppen kirándulni, várat nézni, stb… Szerintem ezek olyan dolgok, amiket minden ember szeret 🙂

3x: Szeretsz utazni? A munkád során biztos jó pár egzotikus helyre eljutottál már. Merre jártál?

YG: Szeretek igen, ez a munkám egyik legjobb része. Bár néha nagyon utálom már a repülést, pl. utolsó utam során – ami Ausztrália volt történetesen – kicsit hosszú volt maga az út, de mindenképpen megérte. Európán belül voltam már Olaszországban háromszor (Capri, Nápoly, Milánó), Portugáliában kétszer (Faro), Svédországban, Franciaországban Párizsban és Avignon-ban, Németországban szintén többször is, Belgiumban, hirtelen ennyi jut eszembe… Egzotikus helyen pedig Guadeloupe-on, Brazíliában – azon belül Taiba – és most nyáron voltam Ausztráliában (ott: Sydney, Noosa, Melbourne).

3x: Jutott időd ilyenkor ott körülnézni, ismerkedni? Feszített a munkatempó általában vagy vannak tétlen órák-napok?

YG: Ez is változó. Ha pl. 1-2 napra megyek, akkor valószínű, hogy nem tudok nagyon körülnézni, mert végigdolgozom a napokat, aztán jövök is vissza. De, amikor kint vagyok 1-2 hetet (a kettő már sok, az egy még pont jó), akkor azért nincs minden nap munka, marad szabadidőm bőven. Csak sokszor meg az a zavaró tényező, hogy éppen valami kis faluban vagyunk, ami áll egy utcából, vagy éppen a város külső részén, akkor autó kellene hogy beljebb tudjak menni szétnézni. De, ha tengernél vagyunk, semmi gond, az bőven pótol mindenért 🙂 Az megesik, hogy elvisznek minket szétnézni, ha már ott vagyunk, akkor lássunk is egy-két dolgot, de ilyen ritkán akad. Bár most Ausztráliában mind a három helyen tudtam nézelődni, pl. Sydneyben voltam az állatkertben, ráadásul az Opera ház mellett laktunk. Oda is be akartam menni, csak sokat buliztunk :)))

3x: Stábbal, kollegákkal jól ki szoktál jönni? Mi volt a legnagyobb balhé eddig, amit láttál? Mégha nem is voltál benne.

YG: Nem volt gondom eddig senkivel, szerencsére, mindenkivel jól kijövök 🙂 Legnagyobb balhé? Biztos láttam már azt is, de semmi nem jut eszembe.

3x: Volt már viszonyod szakmabelivel is? Melyiket tartod jobb verziónak, a kívülállót vagy a “szintén zenész” társat?

YG: Nem volt sosem, ezért nem is tudok erről nyilatkozni, hogy melyik a jobb.

3x: Meg vagy elégedve a pornóban elért eredményeiddel? Egyáltalán, melyiket tartod vonzóbbnak? A médiaszereplésekkel tarkított sztárságot vagy inkább a diszkréten végzett munkát?

YG: Meg vagyok, de mindig lehet még jobb. Itthon semmiképpen sem díjazom a médiaszerepléseket. Valahogy, ha valaki jót mond, azt is rosszul mutatják be. Azok közé meg nem tartozom, akik állandóan sírnak, hogy milyen rossz is ez a munka. Ha így látja, minek csinálja? Van nagyon sok más fajta munka, akkor menjen oda…

3x: Felismernek utcán, szórakozóhelyeken? Ha igen, hogyan közelednek hozzád?

YG: Nem. Eddig még sehol nem ismert fel senki. Vagy ha mégis, nem mondta 🙂

3x: Évente legalább egyszer felröppen egy rémhír, hogy valamilyen betegség ütötte fel a fejét a pornós társadalomban. Lettél már ilyennek áldozata? Mármint betegségnek 🙂

YG: Szerencsére ilyenekből mindig kimaradok. Persze, mikor hívnak, hogy éppen milyen fertőzést kapott el valaki, akkor azért kicsid megijedek, de eddig semmi problémám nem volt. Tudom, sokan azt mondják, hogy mindig összeszednek valamit. Nekem ilyen nem szokott lenni, nem vagyok egy beteges típus. Ha valaki lelkileg rendben van, az nem is lesz beteg szerintem. Ha nagyon sokat dolgozom, akkor szoktam kisebb bajokat összeszedni (pl. torokgyulladás, vagy gomba, ilyesmi), amit nem mástól kapok el, csak így kapom a figyelmeztetést, hogy most már pihenni kellene. Ilyenkor pár nap szünet, és újra minden rendben.

3x: Vannak nálad tabu kollegák, akikkel nem vagy hajlandó dolgozni? Esetleg személyes kedvencek is akadnak?

YG: Nincs olyan, akivel nem vagyok hajlandó dolgozni, személyes kedvencem pedig Nesty. Vele tartom a kapcsolatot munkán kívül is, sokat beszélgetünk.

3x: Hogy tervezed? Meddig dolgozol még modellként?

YG: Nem tervezek előre. Majd mikor úgy érzem, hogy eljött az ideje, hogy abbahagyjam, akkor megteszem, de egyenlőre nem érzem így 🙂