Tavaszi Erotika Parádé 2009 – 1. nap

Valóban pornófilm forgatással kezdődött idei évi erotikus rendezvénylátogatásunk, és a többi pornószínházi előadás is szolgált pár meglepetéssel. A Lurdy-ház expoterme otthonos helyszínnek bizonyult, csak meg kell szokni, hogy nincs nyolc méter üres hely a fejünk felett. A kiállítók száma persze nem verdesi az egeket, de ez a jelenlegi helyzetben annyira nem meglepő, viszont kellemes újdonságok is várnak a látogatókra, mind produkciók, mind kiállítók tekintetében Győzike mondjuk első nap pont nem volt ott, de annyira nem is hiányzott.

Első körbenézésünk csak azután kezdődhetett meg, hogy végignéztük az első pornószínházi műsort, amely most egy tényleges forgatás volt, nem ahogy néha régebben tapasztalhattuk, amikor is mondjuk Monique Covet egy kis kézikamerával balanszírozott az ágy szélén. Nyilván érdemes a kellemest a hasznossal ötvözni, és ha már úgyis korrekt szexjelenet történik, azt eladható formában rögzíteni is. Mindenki jól jár vele, legfőképpen azok, akik befizetnek a produkcióra. Ők legalábbis gyönyörű gecifényes mosolyt láthattak  Orsay arcán a mélytorokkal finiselt akció záróakkordjában.
Kovival két éve nem találkoztunk már Parádé alkalmával, de most ismét felhangzott invitálása a Luxx-videó standjához, ahol természetesen nem nyeretlen kétévesek dedikálnak most sem, mint pl. Mya Diamond, Tera Bond és Kyra Black.  Ahogy megtudtuk, Virginee is tervben volt, de egy hete “felszívódott”. Kovi viszont jól van, szokása szerint bazi nagy szivart füstölt a standon, egyébként meg újfent Norbi DVD-re edz otthon mert a kényelmes életmód eredményeként határozottan jóllakottabnak láthatjuk idén, dehát egyszer élünk… 🙂

Deborah Valentine is lelkesen és rendületlenül nyomja az ipart, bár Kovin mutatkozó jelek rajta is felfedezhetőek, de ez a hozzáállásán mit sem változtat, a legjobb értelemben véve. Ez esetében valódi közönségbevonást jelentett, kinyalatta magát a vállalkozóbb kedvű nézőkkel, majd egyiküket leápolta kézzel. Nem is nagyon akartunk hinni a szemünknek, amikor láttuk, hogy törölgeti a kezét a végén zsebkendővel, igazi nagy köríves spriccben előadott ejakulációt finoman szólva sem láthattunk. Az illetőnk viszont így is kielégítőnek tarthatta a szereplését, be is nevezett a következő előadásra is, mégpedig két kamerával, biztos, ami biztos alapon. A további előadások alkalmával láthattunk travishow-t, amely kicsit unalmasan indult, de végül egy vagány anál öklözéssel zárult, legalábbis majdnem az volt, legyünk jóindulatúak. Nikki Ryder volt az utolsó előadó ott, aki amolyan hozta a formáját alapon hangulatos és vidám tejszínhabnyalogatásos, üvegdildós performansszal örvendeztette meg a rá kíváncsiakat.
Az egyik legjobb, ami fogadott minket, a Roberto fotó standján nyújtott szolgáltatás, ami azt takarja, hogy a látogatók nagyon kedves és attraktív modellekkel dolgozhatnak kedvükre, akár stúdiókörülmények közt is. Bár sokan nem használták ki a rendelkezésre álló technikai lehetőségeket, mégis igencsak mosolygósan távoztak, hiszen a lányok valóban szinte mindent megtettek a kedvükért – persze bizonyos határokon belül. Aki szeretne magának néhány exkluzív fotót, amit saját maga komponál és állítja be a modellt, mindenképpen érdemes kipróbálnia!
Természetesen a nagyszínpadi műsorokról sem feledkeztünk meg, csak kicsit bonyolultabb fotózni őket a helyszín kialakítása miatt, amit a második és harmadik napon majd Mészáros Dóri segítségével igyekszünk megoldani, konkrétan elkérjük az otthoni kislétráját. A nyitó napon a kicsit ellentétes jelentésű névvel bíró Devil Virgin műsorát néztük-fotóztuk végig, aki új fellépőnek számít, és mind itt, mind a pornószínházban letette a névjegyét, ott egy leszbikus attrakcióval. A színpadon ezzel ellentétben agresszív dominaként mutatkozott be, láncon vezetgetve kis állatkáját. Bár a négykézláb mászkálásnál még hiányoltunk egy kis jobban pucsítást, amivel sokkal gondolatébresztőbb hatást érne el, ez valószínűleg a mi kekeckedésünk, a nagyérdemű nem a testtartására figyelt úgysem.
A parádé mai nap és vasárnap is vár mindenkit, a rendezők pedig őket, nem mellesleg egy kérdőívvel is, amiben igyekeznek kideríteni, mit szeretnének még, mivel tehetnék számukra érdekesebbé a jövőben az Erotika Parádékat.