Szexipari portrék – Regina Moon

3x: Valamiért mindig olyan érzésem volt, ha megláttalak, hogy valamilyen meséből pottyantál bele a pornó világába, mert meguntad a királyi udvart, és valami izgalmasabbra vágytál. Most mondd, hogy nincs igazam!

RM: Na jó, csak a te kedvedért! Nincs igazad 🙂 Komolyra fordítva a szót, nem tudom, miért néz mindenki engem kiskirálylánynak vagy amolyan elérhetetlennek… Tény, hogy van egyfajta stílusom, ami sokaknak nehezen emészthető, de ettől még nem hinném, hogy királylányos lennék 🙂

3x: Nagyjából egy környékről származunk, csak te költözgettél ide-oda a későbbiekben. Most már teljesen bp-i lakos vagy?

RM: Székesfehérváron születtem, ott éltem 18 évet, aztán ahogy tudtam, jöttem is el onnan… A várossal semmi probléma nem volt, csak az emberek annyira pletykásak és annyi butaságot találtak ki rólam, hogy ha a fele igaz lett volna, az is sok lett volna… Tudod, általában a kisebb városokban ez van. Mindenki ismer mindenkit, ha nem is személyesen, akkor valaki által, és mivel az emberek irigyek a másik boldogságára, igyekeznek is azt tönkretenni… Magyar mentalitás…

3x: Biztosan te sem pornószínésznőnek tanultál tinédzserkorodban. Milyen pályára szántak, vagy te milyenre tervezted kerülni az általános iskola után?

RM: Sosem volt konkrét elhatározásom, pont ezért választottam az általános iskola után egy két-tannyelvű gimnáziumot, így lett volna még időm gondolkozni, de aztán ide jutottam 🙂

3x: Igencsak meglepnél, ha azt mondanád, nem modellkedtél korábban. Kerestünk az interneten, de nemigen találtunk rólad anyagot, mármint a civil neveddel. Semmi szépségverseny vagy hasonló?

RM: Belekezdtem én is, persze, de egy idő után rájöttem, ahhoz, hogy előre jusson az ember, bizony ott is tárogatni kell jobbra-balra. Én meg úgy gondoltam akkor már teszem ezt kicsit jobb pénzért…

3x: Mostanra önállóan élsz, igaz? Ezt a pornónak köszönhetően érted el vagy azért kezdtél el pornózni, hogy ezt megvalósítsd?

RM: 18 éves korom óta független vagyok. Ahogy betöltöttem a 18-at, másnap otthagytam a sulit és nekiálltam dolgozni. Busszal kimentem Olaszországba azzal, hogy én táncolni szeretnék. Bementem az első sztriptízbárba, ami az utamba került és másnap már én is a krómon pörögtem. Ez ment két évig, közben építettem ki a kapcsolatokat, aztán kerültem a pornóba. Elsőre bejött, így maradtam!

3x: Esetedben nem érezzük azt, mint némelyeknél – pl. Yvette Blanche, Electra Angels, stb… – , hogy bár űzik, ugyanakkor igyekeznek titkolni is a munkájukat. Jól látjuk?

RM: Nincs mit titkolnom mindenki abból él meg amiből tud.

3x: Te egyből felvállaltad, amikor belekezdtél? Eldöntötted, hogy belevágsz, hazamentél, kijelentetted: “Anyu-apu, innentől kezdve pornószínésznő leszek!”?

RM: mint már mondtam én már egyedül éltem mikor belekezdtem,így senkinek nem tartoztam beszámolnivalóval. az elején csak a barátok tudták,anyáméknak nem mertem elmondani,aztán két hónap múlva ők is megtudták,hála a „jóakaróimnak”…

3x: Mennyire motivál egy lányt a pornószínésznővé válásban a pénz szerinted, és mennyiben a vágyak kiélése, kíváncsiság, egyéb okok?

RM: A lányok elsősorban a pénz miatt kezdik el, mert azt hiszik könnyű pénzkeresési lehetőség. Szerintem e mögött azért munka is van, és sok áldozat…

3x: Rengetegszer elhangzik vagy olvasható, hogy ezt mindenki csakis a pénzért műveli. Mi a te tapasztalatod e tekintetben most, hogy már a szakma jelentős részével volt szerencséd együtt dolgozni?

RM: A lányok 80%ánál igen, de ez az én tapasztalatom… Lehet, rossz felfogású csajokkal dolgoztam eddig?! 🙂

3x: Kikkel szeretsz igazán dolgozni? Vannak számodra kedvesebb produkciók?

RM: Fiuknál – szerintem a szakmából már mindenki fújja 😀 – Choky Ice az abszolút kedvencem, őt imádom 🙂 (Ez most változott. Visszavonásig kéri a művésznő figyelembe venni ezt a kijelentését. :DDD , a szerk.) Lányoknál nincs kedvencem, bár a szép lányokat jobban szeretem, velük könnyebben megy nekem a munka.

3x: Más szemszögből nézve van favorit munka? Értem ez alatt azt, fellélegzel-e, ha felhív az ügynököd, hogy van egy munka, majd közli, csak egy szóló fotózás lenne? Vagy inkább a fizikailag nehezebb, “embert követelő” munkákat kedveled?

RM: Ez sok mindentől függ, mivel nagyon hangulatember vagyok… Néha ez is kell, néha az is 🙂

3x: Amikor találkoztunk forgatáson, pont egy igen aktív kéthetes fázison estél túl, aminek következtében majdhogynem “munkaképtelen” állapotban voltál, de legalábbis eléggé fájt a puncid. Szoktad így “túlhajtani” magad?

RM: Mivel a jó Isten nagyon kicsi puncival áldott meg engem, (ez a munkában pech, de a magánéletben jól szokott jönni 🙂 ezért nálam ez gyakran előfordul…Ha munka van, mindig úgy jön ki, hogy egy ideig sok forgatásom van egymás után, aztán előfordul, hogy egy hétig semmi. Olyankor van időm erőt gyűjteni a következőkre.

3x: Lehet, hogy véletlen, de egy másik eset is hozzád kötődik a mendemonda szerint, amikor is mentőt kellett hívni egy forgatásra hozzád? (Raul-éknál valami análjelenet, ha jól tudom)

RM: Sok hülyeséget hallottam vissza ezzel kapcsolatban, azért imádom, hogy a szakmában így szeretnek pletykálni… Nem kellett mentőt hívni, nem Raul-éknál volt az a bizonyos scene, és erről ennyit kívántam mondani, a többit megtartom magamnak… Köszi! 🙂

3x: Léteznek olyan lányok, akik valamilyen tekintetben páratlan képességekkel rendelkeznek? Pl. Angela Winter már-már sztenderdnek tekinthető analfisting-je, stb…

RM: Jó neki, reméljük a későbbiekben pelenkára is spórol!

3x: Jó ideig te is ellenálltál, nem engedted, hogy bárki is – legalábbis kamera előtt – a popsid felé közelítsen álló farokkal. Ennyire nem szereted vagy csak marketingszempontok miatt?

RM: Nekem fiatalkori rossz élményem fűződött hozzá, ezért sem erőltettem annyira a dolgot… Aztán megcsináltam öt análjelenetet, és utána a mellműtétem miatt nem csináltam többet. Azt nem mondom, hogy soha több nem lesz, de a közeljövőben nem tervezem.

3x: Nemrégiben kérdeztek tőled olyat a Machomedia-fórumon, hogy kedveled-e a S/M műfajt? A válasz, igenlő volt. Mesélj erről egy kicsit! Mikről fantáziálsz?

RM: A magánéletben szeretem, persze a megfelelő partnerrel! Nekem kellemes élményeim fűződnek hozzá, úgyhogy én nem fantáziálok, hanem csinálom, ha éppen ahhoz van kedvem 🙂 Aktív és passzív szerepben egyaránt, de hogy ez mindennapos legyen, azt nem tudnám elképzelni. Alkalmanként mindenképp kell!

3x: Elmondható egyébként, hogy amíg mondjuk egy matektanárnő egy durva gangbang-ről álmodik legvadabb elképzelésként, egy pornószínésznő számára egy gyertyafényes vacsora lehet a megtestesítője egy nem mindennapi és különleges estének?

RM: Nálam ez abszolút igaz! Én nagyon romantikus beállítottságú vagyok egyébként, és szeretem a törődést. Szeretem, ha egy férfi mellett igazi nő lehetek és felnézhetek rá!

3x: Még “civilként” keveredtél húzósabb kalandokba? Ha van ezzel kapcsolatban olyan, amit elárulhatsz…

RM: Előfordult persze, velem mindig történik valami, aki ismer az tudja, de ha ezt elkezdeném leírni, tíz oldal is kevés lenne 🙂

3x: Milyen érzés volt az első alkalmakkor viszontlátni magad interneten, filmen, újságban? Hogy fogadták a barátok, rokonok?

RM: Nekem rossz, mivel az elején nagyon kis béna voltam. Az első tíz filmem ma is visítva nézem végig a nevetéstől… A családban ennyire nem volt mókás a fogadtatás, mert anyám rendőr, apám katona, a nagyszüleim meg minden vasárnap a templomban csücsülnek…Szóval, képzelheted milyen volt a reakciójuk….

3x: Már volt róla szó, hogy némely lány gondosan titkolni igyekszik ezt a pályát. Neked volt már belőle problémád, kellemetlen élményed?

RM: Egyszer volt egy ciki sztorim… Éppen a nagybevásárlást intéztem lassan fél órája dekkoltam a sorban, amikor bejött a boltba egy csöves emberke, méregetett-nézegetett, majd elordította magát, hogy: ”Hé kisasszony! Én láttam magát a tv-ben!! Azon a szex csatornán…. Jó vót nagyon!!” Mindezt persze baromi hangosan. Utána persze, hogy az összes ember engem bámult. Azóta sem járok oda vásárolni, hatásosan égő volt…. 😀

3x: Esetleg ígérték neked is, hogy Magyarországon nem lesz látható úgysem az anyag?

RM: Nem. Szerintem ilyennel nem hitegetnek senkit. Ha ahhoz bevállalósak vagyunk hogy csináljuk,akkor ahhoz is legyünk hogy felvállaljuk… Vagy nem?!

3x: Ügynökök tekintetében milyen tapasztalataid vannak? Önmenedzselés vagy az ügynöki háttér az üdvözítőbb?

RM: Jobb, ha az ember mögött áll valaki, aki segíti a munkáját és számíthat rá a modell, ha valami gikszer akad a forgatáson. Az a baj hogy a legtöbb ügynök nem foglalkozik a modellekkel, csak úgy kezelik őket, mint darab-darab. Én ezt biztos nem így csinálnám.

3x: Némely ügynök finoman szólva sem alkalmaz teljesen etikus módszereket. Futottál már bele ilyenbe?

RM: Nem.

3x: Mit vársz el egy ügynökségtől, aki téged kiközvetít? Illetve mi az, ami már kiveri nálad a biztosítékot? Volt már példa erre?

RM: Ami nagyon idegesít, hogy egyre több a kamuügynökség (gondolok pl. akik a iwiw-en reklámozzák magukat). Úgy futtatják magukat, hogy ide gyere, itt a legjobb, itt keresel a legjobban, stb… De tartalom általában nincs mögöttük. Sok lány, aki a pályája elején van, sajnos elég sűrűn beleszalad ebbe. A legfontosabb a korrektség és a bizalom az én részemről.

3x: Milyenek az új cicik? :)))

RM: Megszenvedtem értük, de megérte. Teljesen elégedett vagyok velük 🙂

3x: Mennyit gondolkodtál rajta, hogy átszabasd őket? Sok kevésbé sikerülttel találkozni a szakmában. Körbenéztél, hogy kié milyenre sikerült, illetve hol “készültek”?

RM: Én kb. tinédzser korom óta ezt szerettem volna, úgyhogy nem a divat kedvéért áldoztam fel magam Mindig is nagy melleket akartam! 🙂

3x: Tervezel bármilyen más átalakítást is magadon a jövőben?

RM: A közeljövőben nem.

3x: A magánéleted mennyiben változott, mióta sokak “álmainak nőjévé” váltál? Szép is, imád dugni is, te vagy az ideális partner? 🙂

RM: Annyiban változott talán, hogy most már még jobban félnek tőlem a pasik:D De, amúgy ráérek még ideális partnernek lenni… Nem vagyok amolyan született feleségek típus, talán 10 év múlva…. 😀

3x: Na tényleg, mesélj kicsit! Hisztis vagy? Szeretsz féltékenykedni? Rendetlen vagy?

RM: Féltékeny?? Az voltam, de mivel minden párkapcsolatomat azzal tettem tönkre, már átalakítottam a gondolkodásomat ezzel kapcsolatban. Hisztisnek látnak sokan, de nem vagyok az. Sokszor flegma vagyok, akaratos és makacs, de mindezek mellett önzetlen, szeretetreméltó és kedves is tudok lenni, csak azt ki kell érdemelni 🙂

3x: Ha már féltékenykedés… Volt már pornós partnered magánéletben? Hogy zajlik egy ilyen féltékenységi jelenet? Megvádol, hogy több átéléssel szoptál valakit? 🙂

RM: Nem volt kapcsolatom pornóssal, de persze nem zárkózom el ettől a dologtól mivel, egy hétköznapi embernek folyamatosan magyarázkodni kellene. Mit? Miért? Mikor? Hogy? Ezt egy szakmabeli könnyebben elfogadja, hisz a dolgok mögé lát.

3x: Most van állandó partnered? Vagy nem fér bele egy pornósztár imidzsébe, hogy van valakije, és ezért akinek van, az is titkolja?

RM: Két éve szingli vagyok. Persze szeretnék kapcsolatot, de e mellett a munka mellett nem egyszerű. Tudod, a pornós csajokat mindenki dugná ezerrel, de barátnőnek már cikis lenne… És hiába van normális felfogásod, esetleg még szeret is az illető, általában nem tud, és nem is akar felvállalni. Ez a kamu, köszi, ismerjük… Közben az emberek csak egészen egyszerűen félnek az érzelmektől, és félnek boldogok lenni… Mindenkinek a szar kell, de azután két kézzel kapnak!

3x: Környezeted támogat a munkádban, vagy inkább ellenzik?

RM: Barátaim továbbra is támogatnak, míg a családban bár beletörődtek, de támogatni sosem fognak 🙂

3x: Milyen magasra szeretnél ívelni ezen a pályán? Mi szerinted az elérhető maximum úgy általában ebben a szakmában? Példakép esetleg?

RM: Itthon nem valami sok. Amíg ez az „prűdség” megy… Tudod, nem vesz senki pornót, nem tölti le senki, sőt még ki se verik rá… Nekünk valahogy mégis van munkánk, vannak még csodák a Földön… Christina Bella nálam az abszolút példakép. Mind külsőre, mint munkára. Kb. egy hónapja alkalmam volt vele egy leszbi szettet csinálni, és kellemes csalódás volt, mert emberileg is nagyon szimpatikus és kedves lány.

3x: És végül, mi az, ami azt eredményezné, hogy kiszállj a szakmából? Minek kell megtörténnie ehhez?

RM: Egyenlőre semmi és senki. Addig dolgozom, amíg igény van a munkámra és örömöm lelem benne 🙂