Szexipari portrék – Cayenne Klein

3x: Cayenne, elárulod a korodat? mert bár évek óta dolgozol már, még mindig olyan vagy mint egy 18 éves. Ha nem sértünk meg vele… 🙂

CK: Igen, tényleg jóval fiatalabbnak látszom a koromnál, de sebaj, jól jön ez majd ha 40 évesen a lányom barátnőjének néznek! Amúgy 22 vagyok.

3x: Nagyon nem lehettél több, amikor erotikus modellkedni keztdél, mint 18, jól sejtjük? Volt már tapasztalatod addigra ilyen téren?

CK: Csak néhány héttel múltam el 18, amikor kezdtem. Korábbi tapasztalat annyi, hogy pornófilmet, backstage-videókat láttam illetve egy forgatáson is körülnézhettem egy bennfentes jóvoltából 16 évesen, és onnantól kezdve gondolkodtam , hogy belevágjak-e, ha majd betöltöm a 18-at. Jól megfontolt döntés volt.

3x: Gondoltál valaha is kislánykorodban rá, hogy modellkedsz? Mármint, hogy nem túlzottan felöltözve… 🙂

CK: Hú, kislánykoromban minden akartam lenni: írónő, szinkrontolmács, állatorvos, balettáncos…… minden héten más, és mindet komolyan is gondoltam amíg jött a következő ötlet. Az egyetlen erotikával kapcsolatos elképzelésem/tervem egészen pisis koromban az volt, hogy nyitnék egy nagyon színvonalas bordélyházat. Aztán tiniként fashion-özni akartam, egészen addig amíg hittem benne, hogy még nőhetek 10centit… 🙂 Aktozás vagy pornó sosem volt a terveim között, de már nem bánom, hogy belekóstoltam.

3x: Évekig nem vállaltál fiús munkákat, az utóbbi időben azonban egyre több ilyen jelenetet láthatunk tőled. Mi okozta a változást? Vagy ez egy hosszútávú stratégia része?

CK: Úgy éreztem 3 év után is egy helyben toporgok… Kezdtek kicsit unalmassá válni az állandó single, leszbi munkák. Átgondoltam, hogy vagy most abbahagyom az egészet úgy ahogy van, vagy csinálom végre rendesen! Mondjuk stratégiának sem volt rossz, hogy vártam 3évet a bg-vel. Csak előnyömre vált.

3x: Hoppá-hoppá! Szóval csinálod végre “rendesen”? Ebből mintha az jönne le, hogy eddig igazából kézifék volt rajtad. Sokan biztos felkapják majd erre a fejüket, akik évek óta csak lány-lány munkákat vállalnak. Mondhatjuk, hogy a szakmán belül is úgymond “magasabban jegyzik” a fiús munkákat végzőket?

CK: Nyilvánvaló, hogy a softos munkákkal nem lehet előbbre jutni, (kisebb-nagyobb) sztárrá válni!! (Ez eddig egyedül Sandy-nek sikerült, ő tud valamit!) Az csak arra jó, hogy húzd az időt és némi zsebpénzhez juss, semmi többre. Ráadásul, hogyan is lehetne pornós sikereket várni attól, aki nem is pornózik (igazán)?! Maradjunk annyiban, hogy a soft-pornó nem pornó! Persze, ki lehet kiáltani mindenféle picsát pornósztárnak, aki párszor leszopta a Tomor Andrist (Tom Média tulajdonosa, a szerk.), meg néha mond két értelmetlen mondatot a Fókuszban, esetleg havonta egyszer még meg is dildózza magát valami website-on… Na de kérem, ha nálunk ez a sztár, akkor én nem akarok az lenni! Vagyis nem itt!!

3x: Egyik ilyen korai fiúpartnered Karim aka Zenza Ragghi, akiről úgy hírlik, nagy kedvence a pornószínésznőknek. Véletlenül volt ő a partnered vagy te is szeretted volna?

CK: Egy modell mondta nekem régebben, hogy aki egyszer dolgozik Karimmal, utána vagy megőrül érte, vagy soha többet nem hajlandó vele dolgozni! 🙂 Ez igaz lehet. Első alkalommal véletlenül lett ő a partnerem, utána meg azért, mert megkérdezték leginkább kit választanék. Amúgy már ezer éve nem találkoztunk. Régi szép idők …

3x: Több ilyen jelenettel a hátad mögött már, hogy látod, jobb volt váltani a keményebb irányba?

CK: Mindenképpen megérte! Rengeteg olyan tapasztalatot szereztem a szex terén,amire nem lett volna alkalmam vagy nem lett volna merszem kipróbálni a magánéletben. Elképesztő tájakra utazhattam, kapcsolatokat gyűjtöttem, anyagilag sem jártam rosszul, és egyre komolyabb ajánlatokat kapok.

3x: Elképzelhető, hogy ezt a tendenciát folytatod? Esetleg extrémebb dolgokat is vállalsz a jövőben?

CK: Biztos, hogy folytatom, valamivel extrémebb is várható (erről majd később…), de csak lépésenként és egy bizonyos ponton megállok majd, nem viszem túlzásba.

3x: Most mit mondanál, mi lenne az a határ? Vagy esetleg lehet ez függő az érte ajánlott összegtől is?

CK: Gang-bang, nagyon durva submission, egymásra pisilős dolgok, mindenféle extrém dolog punciba, popsiba dugdosása (pl: zöldségek, baseball-ütő, biliárd-dákó, boros üveg, cipő meg mit-tudom-én-mik-vannak-még….! Jó, hogy nem már egy zongorát dugjak föl!! 🙂 Na, ez a határ. A pénz olyan szinten nem érdekel, hogy megváltoztassa a véleményem ezekről!

3x: Mindaközben, hogy most már nem csak aktmodellkedsz, hanem kimondottan pornózol, felsőoktatási rendszerünk aktív tagja is vagy. Milyen szakra jársz? Mi leszel, ha nagy leszel?

CK: Töri szakos vagyok a Miskolci Egyetemen, és mivel „tanárnéni” nem szívesen lennék, elvileg történész. Mindig is mániákus könyvimádó voltam, és imádom a törit, de azt hiszem ez megmarad hobbi szintjén nálam, már tudom, hogy nem tudnám évekig ugyanazt kutatni egy poros levéltárban. Nekem nyüzsögnöm kell, és a filmezés után valami kreatív dologgal foglalkozni.

3x: A Machomedia fórumán mondtad, voltak már kelelmetlenségeid az iskolában “jóakaróid” miatt. Mesélsz ezekről?

CK: Ma már nevetek ezeken! Amikor „felfedeztek” a neten, kör-emailben küldözgették a meztelen képeimet egymásnak, tanároknak (!) …. De szemtől szembe senki sem kérdezett rá, így reagálni sem tudtam. A csajok kiutáltak, a csávók csorgatták a nyálukat, tipikus! Viszont kiderült h van néhány igazán jó barátom is, akik mellettem álltak és ez nagyon jól esett!! 🙂

3x: Tapasztaltál változást ahhoz képest a környezeted hozzáállásában, mióta fiúkkal is dolgozol?

CK: A családom elég liberális, úgyhogy viszonylag könnyen elfogadták (anyu véleményét ki is kértem mielőtt belevágtam volna). A baráti körömben nagy változások történtek, kiderült, hogy kik az igazi barátaim, akik megértenek és felvállalnak ezzel együtt, és kik azok akik csak jópofiznak.

3x: Biztos én vagyok maradi, de valahogy nem tudom elképzelni, hogy volt olyan, aki esetleg ennek hatására inkább átment az utca túloldalára, ha szembejöttél. Egyesek konkrétan minden kapcsolatot megszakítottak veled? Kollegákkal ápolsz szorsabb kapcsolatot valakivel? Grillparty-k, nyaralás?

CK: Sokáig fújtak rám, de az ilyen emberek viselkedését nagyon fárasztó elviselni, úgyhogy végül én nem voltam kíváncsi rájuk.
Szakmabeliek közül néhány lánnyal tartom a kapcsolatot (van néhány igazán édes lány!!!) de ez is elég nehéz, mert mindenki összevissza ér rá. Általánosságban jellemző, hogy a többség igen felszínes, úgyhogy nem sok igazi barátság alakul ki….. De talán nem is ez a lényeg. Ez egy felszínes szakma…

3x: Nemrégiben egy sminkes képzést is elkezdtél. Ez már sejteti, hogy merre tervezel orientálódni a pornó utáni években?

CK: Igen, az már biztos, hogy a sminkelésen lesz a hangsúly, leginkább filmes körökben szeretnék dolgozni (nem pornó), de persze, meglátjuk hogy alakul. Egyébként több lábon fogok állni, mert ezen kívül még sok minden érdekel és rengeteg tervem van.

3x: Mennyi időd marad így magánéletre? Ha jól sejtjük, viszonylag jól be van osztva az időd neked is 🙂

CK: Mindenkinek arra van ideje, amire szeretné! Imádom ha zajlik az élet, és annyi minden történik, hogy be se tudom osztani! Mostanában a sminksuli, és a barátaimmal való lógás tölti ki az időmet, és van néhány új hobbim is amire rákattantam…

3x: Hallgatjuk… Mesélj! 🙂

CK: Többnyire hétköznapi dolgok, amik kívülálló szemmel uncsinak látszanak, de én imádom!! Shoppingolás, barátok, netezés, olvasgatás, kertészkedés, az angolomat fejlesztem…. néha buli…. Plusz mostanában úszni járok, főzőcskézni tanulok és kitaláltam, hogy megtanulok lovagolni is – mármint lovon! Ó, és persze tervezem a nyaralást Egyiptomba, ez már régi vágyam, és úgy néz ki, most kiváló partnerem is lesz hozzá….! 🙂

3x: Volt barátod (Carlo, a szerk.) valamilyen szinten szintén szakmabeli volt, illetve talán még ma is az. Vele mintha dolgoztál volna hardcore jelenetben, nem? Vagy eleve ő volt a korlátja a más fiúkkal történő munkáknak?

CK: Jaj, ne is említsd…… Igen, szerepeltem. Igen, ő volt a korlátja.

3x: Ő egyébként már modellként ismert meg vagy régebben már? Mennyire támogatott ebben?

CK: Már korábban is ismert, ugyanabba a középsuliba jártunk. Semennyire nem támogatott, illetve max. a single, gg munkákat. A baj csak az, hogy aki nem dolgozik fiúkkal is, nem tud előbbre jutni, úgy pedig nekem nem érte meg belefogni az egészbe!! Ráadásul előnyben részesítem a hús-vér pasikat, mint egy műanyagvibrátort. Úgyhogy végül csak belevágtam.

3x: Mindig sok vitát kavar, hogy ezt ti csak a pénzért csináljátok vagy élvezitek is? Mi a véleményed róla a saját szemszögedből, és akár általánosságban?

CK: Én nagyon is élvezem! De még szép, hogy megkérem az árát a munkámnak, mert „hülye azért nem vagyok”! Nálam nem utolsó szempont a karrier, hírnév sem. Általánosságban egyre többen vannak akik „csak a pénzért”, és akik akár „ingyen is bármit”-kategória. Középút sajnos egyre kevésbé van.

3x: Volt valaha igazi orgazmusod élesben jelenet közben? Vagy érezted úgy, hogy “most megfejeled a rendezőt, ha leállítja a jelenetet”? :))))

CK: Mindkettőre volt már példa 🙂 Sőt olyan is volt, hogy a csávó úgy nyalt mint az álom, aztán meg közölték, hogy a szex már nem vele lesz…. Kicsit dühös lettem… És olyan is volt, hogy a szünetben sem bírtuk abbahagyni, csak utólag vettük észre, hogy a stáb fele végignézte…

3x: Feltehetően, a privát életedben veled sem történnek olyan dolgok, mint a filmekben. Dora Venter nyilatkozta régebben, ő pl. azért is kezdett pornózni, mert voltak dolgok, amiket ki szeretett volna próbálni, mint pl. több pasival egyszerre. Neked voltak vagy vannak hasonló fantáziáid?

CK: Bennem is volt egy nagy adag kíváncsiság. A feka pasik mindig is vonzottak, és a gondolat, hogy több pasival egyszerre…! Esetleg több feka pasival… :))) Ilyesmit körülményes összehozni a magánéletben, a forgatáson viszont adott a helyzet. Sok kellemes élményem volt (és még lesz) a pornó által, az tuti!

3x: Ehhe-ehhe, kb. ezzel szokták ijesztegetni a lányokat, hogy majd több feka pasi szét fogja őket kúrni, és akkor majd húúúú, meg hűűű… Te meg már régebben is kimondottan vágytál ilyesmire? 🙂 Magánéletben mi volt a legmeredekebb élményed, ha nem titok?

CK: Hát ez van. Nekem meg ez jön be. Szex a Golden Gate hídon!….. Nem’tom,…. Igenis titok!!

3x: Ha már klasszikusoknál tartunk, Mandy Bright pedig 2004-ben nyiltakozott olyat, hogy amikor belekóstolt a pornóba, akkor jött rá, hogy addig sem szegényes fantáziája tulajdonképpen csak ekkor kapott igazi táptalajt. Mondhatni, evés közben jött meg az étvágy. Te bátrabban kísérletezel mióta pornózol?

CK: Ez rám is igaz, sokkal magabiztosabb vagyok otthon, a kísérletezés terén is. Gátlástalanabb lettem, ez pedig nagyobb örömet okoz. Ráadásul, ha nincs a pornó, talán sose jövök rá mi mindenre vágyom még. Pl: az anált biztos, hogy magánéletben nem próbáltam volna ki soha, de most, hogy már tudom, milyen klassz, megfelelő partnerrel akár otthon is belefér. Plusz néhány fetish-es dolog is bejön …. ezt sem tudtam eddig 🙂

3x: Hallgatjuk ezt is… Tudod, mint a hobbik :DDD

CK: SM szolidabb változataira kell itt elsősorban gondolni, meg egy csipetnyi popsizásra meg torkozásra, nyakazásra…. J Jaj, azt imádom! 😀

3x: Mennyire hasonlítható össze a magánéletedben végzett szex a “munkahelyivel”? Nem kimondottan a szaftos részletekre vagyunk kiváncsiak, bár sokan biztos nem görgetnének odébb, ha kitálalnál 🙂

CK: Mindkettő más miatt jó. A szexben két dolog jön be leginkább: a durvább, submission vonal, és a gyengéd szeretkezés. Forgatáskor szeretkezésre nem nagyon van lehetőség, mert elég uncsi lenne, senki sem nézné meg…. otthon lehet mindkettőt, plusz nem kell figyelni a kamerára…stb. A „civilek” között viszont nem könnyű találni egy Rocco-t vagy Karimot …

3x: Pedig keresed? Jó, ha a magánéletben is olyan karakter a párod, mint a munkában? Vagy jobb, ha a “munkát nem viszed haza”?

CK: Persze, hogy keresem! Szexben simán legyen vadállat. Mivel a munkában is csak olyat vállalokm, ami bejön, természetesen ugyanarra otthon is vágyom, … meg másra, ….. meg még többre!

3x: Elárulsz valamit a magánéletedről? Van barátod? Vagy ez nem az “imidzs” része? Általában megszokhattuk, hogy a pornószínésznők a közvéleménynek mindig szinglinek vannak tálalva.

CK: Nos, én tényleg szingli vagyok. A magánéletem pedig rózsásabb mint eddig bármikor amikor volt pasim! Nagyon élvezem a helyzetet, a szabad élet minden előnyét és hogy több időm van magamra, a hobbijaimra.

3x: Családdal együtt élsz vagy önállósodtál már? Jó velük a kapcsolatod?

CK: Szüleimmel élek, és van egy nővérem, aki már külön él, elég jó velük a kapcsolatom. Tervezem a teljes önállósulást, de sajnos még nem találtam megfelelő albérletet …

3x: Fel szokott otthon merülni a munka témaként? Mennyire mész bele ilyenkor részletekbe?

CK: A szüleim megértették és elfogadják, hogy ezzel akarok foglalkozni, de a szaftos részletek már lehet, hogy kivernék a biztosítékot…. nem akarom őket sokkolni. A blogomat viszont figyelemmel kísérik ők is.

3x: Változott szerinted az emberek többségének felfogása az erotikával, pornóval kapcsolatban? Vagy esetleg a tied változott jelentősebben? Hogy látod?

CK: Tőlünk nyugatabbra az erotika és pornó már teljesen elfogadott normális dolog, Magyaro.-on sajnos még ott tartunk, hogy aki nézi vagánynak, aki viszont csinálja cikisnek számít. Milyen mókás! Bár a magyarok nem csak ezzel kapcsoltban ennyire aberráltak, úgyhogy nem meglepő! Az én felfogásom sokban változott, mióta belelátok a dologba. Az erotika egy szakma (ugyanakkor életstílus is), amit lehet nagyon profin, sőt művészien csinálni, és ha valakinek ez sikerül, az szerintem tiszteletet érdemel.

3x: Te is megfordultál már jópár külföldi kiállításon, vendégszereplésen. Tapasztaltál te is lényeges különbséget az ottani emberek viszonyában hozzátok?

CK: Külföldön elfogadják a meztelenséget, erotikát. Ugyanolyan rajongással vesznek körbe, mintha sima tv-filmben, mozifilmben szerepelnél. Kint azt éreztem, megbecsülnek!! A magyar ember erre valamiért képtelen, itt mindenkit csak „büdös kurvának” látnak. Szerintem nagyon meg vagyunk keseredve, vagy nem tudom, de változtatni kéne. Ez persze általánosítás, lehetnek kivételek. És akinek nem inge, ne vegye magára!

3x: Mostanában a Private-en blogolsz. Mennyire van ebben szabad kezed? Írhatsz, amit gondolsz?

CK: Azt írok amit jónak látok, persze az ésszerűség határain belül. Eddig még nem változtattak a szövegeimen, bár a képek miatt kicsit csalódott vagyok, rengeteg jobbnál jobb fotót küldtem, és alig raktak be valamit …

3x: Az ő jóvoltukból szerinted igazán nevessé válhatsz világszerte? Bár azért így sem lehet nyeretlen kétévesnek nevezni… 🙂

CK: Nem hinném. Ez inkább csak egy újabb lépés, ugródeszka a hírnév felé, de még nagyon az út elején vagyok …. Igazi sztárrá válni pedig elsősorban az USA-ban lehet!

3x: Ahol viszont szinte alig-alig találni olyan karakterű lányt, mint te. Gondolod, hogy a természetességed, az ártatlan bárányka külsőd előnyt biztosítana a sok szilikonbaba közt számodra? Feltételezem, nem állsz neki te is “átéppíttetni magad”…

CK: Hát persze! Szerintem pont attól zabálnának annyira, hogy kitűnök a sok egyforma műnő közül. Gondolom híznom azért kéne, de 2 dinnyét nem varratnék magamra!! Szerintem így is lehetek sikeres. Ha meg mégsem, akkor bebuktam…. elmegyek óvónéninek. Amúgy meg nem is akarok Jenna Jameson 2. lenni, az uncsi lenne!

3x: Egy elég vékony alkatú lány vagy te is. Fizikailag hogy bírod a munkát?

CK: Még a legelején volt néhány kemény izomlázas munka utáni napom, de hát valamit valamiért, nem?! 🙂 Azért többnyire már nincs gondom ezzel.

3x: Voltak már gondjaid a fiúk méretével? Lehet egyébként erre edzeni, gyakorolni, felkészülni? Természetesen az átlagon felüliekre gondolunk 🙂

CK: Eddig sosem volt gond a fiúk méretével, a lendülettel annál inkább. Olyan édesek, meglátják az ártatlan arcomat, meg hogy milyen kis törékeny vagyok és annyira nem akarnak „bántani” hogy sokszor nekem kell szólni: „Figyelj, most akkor csináljuk vagy csak maszatolunk? Nem vagyok hímes tojás.”

3x: Egyre több az úgymond “alázós” szituációra épülő jelenet, film. Ilyenekben nemigen láttunk még. Nem vállaltad vagy nem is kerestek ilyesmivel?

CK: Igazából nekem bejönnek az ilyenek,( ha igényesen van kivitelezve!- lásd: Rocco). Szexben simán belefér az ilyesmi, igenis legyen vadállat a pasi, legalább érzem hogy akar engem! Eddig nem sok ilyen ajánlatot kaptam, gyanítom, azért mert nincs szétkürtölve, hogy kedvelem ezt is, másrészt mert olyan ártatlanul nézek ki, hogy a büdös életben nem találná ki ezt senki magától! Ha-ha! 🙂 Azt hiszik úgysem vállalnám el az ilyen ajánlatokat. Egyébként igyekszünk az ügynökömmel megválogatni a munkákat, és jobb is hogy apránként lépegetek előre! Minek elsietni bármit is?

3x: Melyik filmek tetszenek jobban? A sztoris-kosztümös-komédiás vagy a gonzo? Munka szempontjából előbbihez ugye sokkal több időre van szükség. Melyikre voksolsz?

CK: A kosztümös-komédiás filmek mindig színvonalasabbak, sokkal érdekesebb leforgatni őket és mivel a nagyfilmes produkciók nagy költségvetéssel dolgoznak, általában a forgatási körülmények is jobbak, bár néha macerás nagy stábbal dolgozni, mindenképpen izgibb is!

3x: Mit jósolsz? Merre fog továbbfejlődni a pornószakma? Vagy visszafejlődni, ahogy nézzük… Szóval? Elsősorban tendenciákra gondolunk, de érdekel bármilyen gondolatod ezzel kapcsolatban.

CK: Az igényes pornó gyakorlatilag haldoklik. A dvd-eladások megálltak, mindenki letölt inkább, de azt is ingyen, ha lehet! Igénytelenség és olcsósodás a köbön …. Itt tartunk, és ez csak romlani fog. A románok már itt vannak, jönnek az ukránok, oroszok is tömegével, övék a jövő. Lassan már a modellek fizetnek azért, hogy dughassanak kamera előtt!! Mi lesz ebből…?

3x: Az escort-os kérdést valószínűleg fel sem érdemes tenni neked. Helyesled, hogy sokan maszekolnak ily módon?

CK: Nekem nem jönne be az biztos, de embere válogatja, hogy kinek mi a jó. Ameddig odafigyelnek és nem hoznak be betegséget a pornóba, addig engem nem zavar, inkább dugjanak gumival pénzért, mint gumi nélkül ingyen! A kicsapongó magánéletű féleszű lányok sokkal jobban zavarnak! A lelkiismeretével meg számoljon el mindenki maga!

3x: Ha belebotlasz a nagy Ő-be, kiszállnál a kedvéért? Mennyire motiválnak az anyagiak egyébként a munkádban? Vagy mennyire az élvezet, ha beszélhetünk arról is.

CK: Van egy célom, és amíg azt nem érem el, nem szállok ki senki kedvéért! Az anyagiak és az élvezet is egyaránt motivál, de erről már beszéltem egy korábbi kérdésnél.

3x: Na és akkor áruld el végül, milyen lenne az a nagy Ő? Csak, hogy nem legyen akkora tolongás :)))

CK: Talpig férfi; kívül-belül. Azt hiszem ebben minden benne van.