2007 Tavaszi Erotika Parádé – 1. nap

Évekig megszoktuk, hogy kora ősszel kerül megrendezésre az ország legnagyobb volumenű erotikus rendezvénye, de most tavasszal is összejöttek a honi erotika ipar képviselői, legalábbis a nagy részük. Sajnos nem volt jelen a Fókusz Videó, a Bella Models Agency, hogy csak a legnagyobbakat említsük a hiányzók közül. A rendezvény a kisebb Syma csarnokban került megrendezésre, ezúttal koncertek nélkül, viszont folyamatosan és kimondottan erotikus műsorokat kínálva a nagyérdeműnek. Praktikus volt a galéria is, ahonnan valóban jól és kényelmesen lehetett akár a nagyszínpadi műsort nézni, akár csak körbetekinteni panorámaszerűen.

Na de csapjunk a lovak közé, foglakozzunk a konkrét dolgokkal! Odaérkezésünkkor egyből belefutottunk Izába, a tavalyi Machomedia hostess-be, aki ezúttal a Kimaradas.hu standján igyekezett mindenféle serkentőszereket eladni, még mindig olyan kis szűziesen. A Luxx Videó-nál táboroztunk le, ahol félig-meddig kicserélt sztárcsapatra akadtunk. Nikki Rider és Liz Honey mellett a már nem kezdő, de vadiúj (és mellesleg nagyon tuti) mellekkel felvértezett Judy Nero és Virginie promótálta a Kovi által rendezett filmeket. Virginie egész pontosan a legutóbb megjelent Voyeurs című Marc Dorcel-nek készített produkcióban szerepelt. Most viszont nagyon mosolygósan és lelkesen pózolt, táncolt, szopott vibrátort, ahogy egy pornósztár aspiránstól elvárható. Liz Honey barna hajszínnel, a szintén nem régen cserélt melleivel egy sokkal komolyabb nő benyomását keltette bennünk, de azért a mosolya, a közvetlensége a régi. A Tom Média standján – házigazdához méltóan – igencsak tolongtak a lányok, többek közt fórumunk egyik VIP-ja is, Yasmine Gold is, akiről majd lesz jópár kép a pornószínházból is, amint VV indián megrontójával, Victoria Sweet-el nyalják ki egymást. Sarah James a leghosszabb szempillákkal érkezett, Janet Joy pedig kapásból széthúzta a nekünk a fenekét, belevaló csaj, na… Cony Ferrara, akinek a mellein nemigen vettük észre. hogy kisebbek volnának, a kiállítás legkomolyabb zoknijában virított. Az új lányok pedig balerinákként pucsítottak, húzták szét a puncikat a pinára éhes népnek.
A tavalyi parádét érték olyan kritikák, miszerint nem volt elég tömény a műsor, na most erre nem lehetett panasz. Gyakorlatilag kora délutántól – maximum 15-20 perces megszakításokkal – folyamatosan mentek a nagyszínpadon a különféle performance-ok. Kristina Ventura-ék például simán megkúrták egymást, és az ő védjegyévé vált dzsumbujpunci is a régi még. A közönséggel viszont volt egy kis baj. Nem nagyon tudták motiválni a fellépőket, pedig azok valóban beleadtak mindent. Liz Honey-t mi először örökítettük meg ilyen show előadása közben és öröm volt nézni. Judy Nero-nak nemcsak a mellei, hanem a segédeszközei is alaposan megnőttek és megújultak. Virginie viszont életében először állt nagyszínpadra, de nem jött zavarba. Nikki Rider Susan Pearl – aki ezúttal is a műsorvezető szerepét töltötte be – szavaival élve “egyszerűen beszarás” volt, még sose mutatkozott szerintünk nyilvánossg előtt ilyen ruciban óvodáskora óta. Nem kissebb sokkott okozott – legjobb értelemben persze – Mészáros Dóri sem, aki az utóbbi években látott, talán legszellemesebb műsorral rukkolt elő. Pont fordítva csinálta, mint a többiek, bejött meztelenül, aztán lefürdött, majd felöltözött. Ez így persze nem adja vissza azt az összeszedettséget, ahogy meg volt csinálva a műsora rendesen, a zseniális mimikáktól a frappáns zeneválasztásig. Kimondottan ezért a műsorért szerzett be vidékről egy régi kádat, rakatta rendbe és cipeltette fel a színpadra velünk. Így kell ezt csinálni! A Fókusz Video-t “képviselő” Maria Bellucci a már ismerős piros műfaszát alkalmazta, és David Perry-t idéző pontossággal köpte, spriccelte a szájába vett ásványvizet a puncijára. Nem meglepő módon, Salgótarján mostanra már talán legismertebb embere is tiszteletét tette a kiállításon, és még a gatyáját is letolta. Azért Győzike is érzi, hogy mi a módi egy ilyen rendezvényen…

A standokat körbejárva most is érdekes dolgokra bukkantunk. Elsősorban Daisy-t kell megemlítenünk, aki peckes és szintén még szinte “meleg” cicikkel érkezett hostesskedni a parádéra. Voltak ezúttal is édességek, mint pl. a Kisvakond ihlette vibrátor, a különböző elgondolkodtató méretű oriásdildók mellett. A kiállító kommentje érdeklődásünkre, hogy ki veszi ezeket a gigászokat: “Még a lámpaoszlopot is el lehetne adni némelyeknek…” De hogy miért mindenki a fasz alakú nyalókát vette az édességárusnál?!