Szexipari portrék: Angelina Crow

A 2005-ös évben a Machomedia olvasóinak szavazatai alapján az év pornószínésznője címet elnyert Angelina Crow-val beszélgettünk. Elmesélt sok mindent, amit eddig még máshol soha. Megtudhatjátok, kik a kedvenc partnerei, mivel tölti a szabadidejét, és hogy facér-e?
Angelina Crow-val épp a háza előtt futottunk össze, mivel egyszerre értünk oda, hogy megejtsük ezt a beszélgetést. Angie épp egy forgatásról jött, és első szavai ezek voltak amikor meglátott minket: “Megdugtak! Missy Nicole, egy strap-on-nal (gyk.:felcsatolhatós műfasszal). Seggbe!” Begyűjtöttük a közelben álldogáló járókelők elismerő pillantásait, majd fedél alá kerültünk, lévén eléggé esett az eső. A továbbiakat már Angie konyhájában jegyzeteltük, némi Baileys-es beszélgetésfokozó igénybe vételével. Jelen beszélgetés – talán nevezhetjük interjúnak is – egy tervezett sorozat nyitódarabja, ami a hazai pornóiparban dolgozókat próbálja meg megmutatni egy kicsit másképp, személyesebb szemszögből, mint ahogy tette ezt bárki is.

3xNight: Angie, kezdjük az elején. Merrefelé születtél? Hogy nőttél fel?

Angie: Budapesten születtem, szüleim korán elváltak, azóta anyukámmal éltem Budapestre költözésemig. Egy kis kertes házban nőttem fel Pest megyében, és a mai napig is szeretek visszamenni oda, szinte minden hétvégén hazautazom, ha nem kell itt lennem Budapesten. Ott állandóan fotózom, nem magamat, nem másokat, hanem a természetet, a környéket, több ezer képem van már a házról, a kutyámról – aki imád pózolgatni nekem – , a kertről, hajnalban, este, napsütésben, mindenhogyan.

3xNight: Milyen iskolákban koptattad a padot?

Angie: Általános után egy közgazdasági szakközépiskolát végeztem el, aztán érettségi után volt egy nagyon súlyos autóbalesetem Az akkori barátommal egy kamionnal való ütközést másképp nem tudtunk elkerülni, csak úgy, ha lehajt az útról, de ennek következtében egy fának csapódtunk. A bal lábam nagyon összetört, majd egy évig épültem fel utána. Ennek egyébként a mai napig meglátszanak a nyomai rajtam, bár remélem, nem veszi észre senki :))) Ezt követően még egy vámügyintézői iskolát is elvégeztem, de aztán nem lett rá szükségem.

3xNight: Ebből még nem látjuk az egyenes utat a pornósztárságig. Hogyan alakultak a továbbiakban a dolgaid?

Angie: Először vidéken dolgoztam egy futárszolgálatnál szállítmányozási ügyintézőként, majd egy nagyobb cégnél ugyanezt már Budapesten. Ezt követően egy magán nyugdíjpénztárnál dolgoztam szintén Budapesten. Körülbelül 20 éves koromban elhatároztam, hogy 25 évesen a saját lakásomban fogok lakni, bár akkor még fogalmam sem volt miként tudom ezt majd összehozni. Akkoriban volt egy “barátom”, aki azzal az ötlettel állt elő, hogy miért ne mennék el kurvának, merthogy tök jól nézek ki. Ez természetesen fel sem merülhetett, de akkor jött az ötlet, hogy akkor esetleg próbálkozzak meg a modellkedéssel. Készíttettem magamról fotókat, amik nagyon tetszettek, feltettem a különböző modellkedéssel foglalkozó oldalakra, aztán hirtelen ott találtam magam a Bella Models Agency-nél Michelle Wild és Maya Gold mellett. Egyébként akkoriban költöztem fel Budapestre, mivel sok volt egyszerre dolgozni az irodában, és forgatásokra járni. Így sokkal több időm jutott pihenésre.

3xNight: A Bella Models Agency-s munka már kifejezetten pornó volt, nem? Ezzel eléggé elrugaszkodtál az irodai munkakörtől.

Angie: Igen, elsőre Victoria Swinger-el kellett volna dolgoznom Kovinál, aki akkor kezdett hozzám hasonlóan. Akkor én ezt nem vállaltam el, talán ezért sem volt teljesen felhőtlen a viszonyom Kovival időnként. Nem szerettem volna itthon sztárrá válni, sőt, igazából még azt sem tudtam, hogy mennyire fogom ezt szeretni, vagy meddig szeretném majd művelni. Szóval, én akkor azt mondtam, inkább olyan munkákat vállalnék el kezdésként, amelyek kevesebb nyilvánosságot kapnak, pláne Magyarországon.

3xNight: Az szép, egyből nemet mondtál egy ilyen ajánlatra?! Meddig voltál a Bella Models-nél végül?

Angie: Hááááát, nagyon kezdő voltam még.:))) De végül hamar belejöttem. Néhány hónap után viszont már egy másik ügynökséggel kezdtem el dolgozni.

3xNight: Kikkel szeretsz egyébként dolgozni? Vannak kedvenc partnereid?

Angie: Igen, fiúk közül az egyik legjobb fej Ricardo Bell, a másik kedvencem pedig Lauro Giotto. A lányok közül pedig Missy Nicole és Tera Bond a két kedvencem, ha munkáról van szó. Missy-vel amúgy is nagyon jóban vagyunk, Tera-val úgyszintén, de ő sokkal elfoglaltabb, sokat utazik, most is már több hónapja, hogy utoljára találkoztunk. Igaz, akkor együtt voltunk Barcelona-ban az ottani erotika kiállításon, és együtt is laktunk. Tera még házi készítésű Baileys-t is mixelt a hotelszobában whisky-ből és tejszínből :)))

3xNight: Mennyire számít a munkában, hogy a partnereddel jól ismeritek egymást?

Angie: Rengeteget, bár az még többet, hogy mindketten rutinosak legyünk. A legutóbb is végeztünk Missy-vel együtt dolgozva a fotózással és a videóval is kb. 40-40 perc alatt. Ha folyamatosan le kell állni valaki miatt, ez órákig is eltarthat. Most is volt ott egy másik lány, akinek egy kezdő fiúval kellett volna análoznia. Először a srác nem „működött”, majd amikor már igen, 15 perc alatt elsült, mielőtt elkészült volna a szükséges anyag. Úgyhogy ment a segélyhíhás Choky Ice-nak: jöjjön gyorsan… :)))

3xNight: Apropo, anál. Nem lehet elmenni szó nélkül ezen a téren mutatott képességeid mellett. Ez tényleg ennyire lazán megy neked?

Angie: Konkrétan a Steve Holmes-al való munkák idején jöttem-jöttünk rá, mennyire tágulékony vagyok Ha olyan a hangulatom, valóban könnyebb popsiba nekem, mint punciba. Volt már olyan forgatás, ahol mondtam, hogy tegyük már át, mert nagyon fáj a puncim. Aztán az anál meg ment minden probléma nélkül.

3xNight: Mennyire élvezhető ez a munka számodra? Egyáltalán, hogyan viselkednek a partnerek ilyenkor? Érdekli őket, hogy neked jó-e?

Angie: Van akivel élvezem, de ezt azért nem olyan, mint egy privát szex. Érdekesebb akkor szokott lenni a dolog, amikor pl. több srác is van. Na akkor azok persze próbálnak túltenni egymáson, hogy ki tud jobban megdugni. Mindegyik bizonyítani akar, hogy ő a legjobb. Ez egyébként fordítva is létezik, több lány esetén meg azért van a rivalizálás, hogy ki a bevállalósabb, ki tud látványosabban élvezni, ki szop jobban? Ez egyrészt szól egymásnak is, másrészt pedig a rendező, a producer, az ügynök felé szintén.

3xNight: Na eddig minden szép és jó, de vannak ennél kellemetlenebb momentumok is, igaz? Mi volt az a munka, amire nem szívesen emlékszel?

Angie: Hmm, talán az a munka maradt meg bennem kellemetlen emlékként leginkább, amikor egy olyan jelenetben szerepeltem, ahol engem DP-ztek (szerk.: Double Penetration – egyszerre seggbe és punciba), mellettem pedig egy másik lány masztizott. Ezzel nem is lett volna baj, de a lány folyamatosan nyafogott, hogy „jujjujjujjj, de kényelmetlen a póz” neki, pedig bennem járt két farok. Én nem hisztiztem, mégis velem kiabáltak, hogy nem jó, meg rossz arcot vágok hozzá, meg nem tetszik, ahogy nyögök. Na, akkor kicsit kiakadtam…

3xNight: Említetted, hogy nem akartál itthon hírnevet magadnak, híressé, sztárrá válni. A hazai erotikus rendezvényeken sem nagyon láttunk feltűnni. Ez tudatos?

Angie: Mondjuk, hogy is-is. Valóban nem akartam soha olyan ismertséget, mint mondjuk Victoria Swinger. Ő imád szerepelni, nekem ez egyáltalán nem hiányzik. A hazai rendezvények közül a debreceni kiállításon voltam, egyébként ott pont Kovinál, a Luxx videó standján dedikáltam. Külföldön 2005-ben Belgrádban szintén a Luxx színeiben osztottam autogrammokat, itt kaptam meg az első díjamat, a Best New Starlet-nek járó pornó Oscar-t., tavaly (2006-ban) pedig Barcelonaban voltam a Lapiedra Factory-nál meghívott sztárvendég.

3xNight: Mennyire különbözik a hazai és a külföldi közönség?

Angie: Eléggé különböznek az emberek. Itthon sokkal prűdebbek, valahogy kevésbé merik magukat elengedni, illetve nem tudnak néha mit kezdeni velünk. Kijönnek kiállításra, megnéznek minket, de megszólítani alig-alig mernek, és akkor is úgy, mintha valami más faj volnánk. Pl. Debrecenben történt meg, hogy többen is úgy jöttek oda hozzám, írjak alá vagy 10 dedikáló kártyát az ismerőseiknek, mert azok nem mertek kijönni a kiállításra, nehogy meglássák őket ilyen helyen. Ez mondjuk elég vicces szituáció volt. Külföldön sokkal inkább kezelnek minket sztárként, de mondhatnám úgy, közvetlenebbül is. Belgrádban szinte szó szerint megőrültek értünk, ami néha elég fárasztó is volt már időnként, de mégis sokkal jobb, mintha 5 méterről méregetnének, mert odajönni nem mernek. Barcelona-ban úgyszintén rajongtak értünk, nem éreztük, hogy bár érdekesek vagyunk a számukra, de ugyanakkor idegenkednének tőlünk, vagy akár le is néznének minket. Mindenki kedves volt velünk.

3xNight: Itthon mennyire ismernek fel? A szülőfaludban ismerik a munkásságodat? Ha mondhatjuk így… 🙂

Angie: Nem fenyeget veszély az utcán. Ritka, hogy valaki rám köszönne: “Húúú, te nem az Angelina Crow vagy?” Bár egyszer egy srác megkérdezte, hogy nem én vagyok-e a rakottkrumplis csaj a Machomedia-ról? :))) Otthon, a faluban érdekesen kezelik ezt, bár valószínűleg mindenki tudja rólam, aki ismer. Amikor belekezdtem, egy darabig nem voltam otthon, majd hosszabb idő után mentem haza. Este persze elmentünk szórakozni a barátokkal, lányok-fiúk vegyesen. Mindenki elmesélte, mi történt vele, mit dolgozik, férjhez ment-e, stb… Engem viszont senki nem kérdezett meg konkrétan, csak amikor később a fiúkkal maradtam egyedül, akkor kezdték el kérdezgetni, hogy: “Te most tényleg…?”

3xNight: Hogy fogadták? Biztos nem volt sok pornósztár előtted a faluban.

Angie: Nagyon normálisan, legalábbis a fiúk. A szemembe még nem mondtak rosszat. Lányok inkább éreztették velem, hogy finoman szólva nem szimpatizálnak ezzel a dologgal, de hát én úgyis inkább fiúkkal szoktam otthon szórakozni, úgyhogy ez annyira nem zavart.

3xNight: Mit csinálsz a szabadidődben? Gondolom, akad bőven azért.

Angie: Először is, rengeteget alszom. Nem ritka, hogy néha 11 órát is, egyfolytában. Amúgy nem nagyon szoktam unatkozni, ha nincs más dolgom, sokat netezek itthon, pl. a Machomedia fórumán. Itthon szeretek puzzle-zni is, már nem egy több ezer darabos készletet kirakosgattam, egyet láthatsz is bent a szobában a falon kép helyett. Kiruccanásképpen barátokkal jövök-megyek, bulizunk, sokat járok moziba, szeretek sportolni is, tornázom, korcsolyázok, úszok.

3xNight: Szerinted melyik vagy milyen tulajdonságaid miatt lettél ilyen közkedvelt? Miért hívjon Téged egy producer dolgozni?)

Angie: Mert sok jó tulajdonságom van :))) Szép és ápolt vagyok, kedves és mosolygós, jó alakom van, igyekszem megbízható és pontos lenni mindig, valamint, talán ez a legfőbb értékem, amit elvállalok, azt problémázás nélkül el is végzem. És ez – tapasztalatból tudom – nem kis dolog a pornóiparban.

3xNight: Akkor engedj meg egy újabb kérdést, amire válaszolva mérhetetlen szerénységedről (is) újra tanúbizonyságot adhatsz J. Fognak rád emlékezni mondjuk 5 vagy 10 év múlva?

Angie: Szerintem igen.

3xNight: Voltak-e maradandó forgatási élményeid? Akár pozitívak, akár negatívak.

Angie: Minden forgatás más, azt hiszem a legviccesebb a dinnyés szettem Choky Ice-cal(Desires of the innocent #2). Ez volt az a jelenet, amikor Choky – egyébként teljesen hirtelen ötlettől vezérelve – megdugta a meglékelt dinnyét is J

3xNight: Miért nézzük meg a filmjeidet? Hogyan ajánlanád őket?

Angie: Mert igyekszem úgy alakítani, hogy azt lássátok: VALÓBAN ÉLVEZEM!

3xNight: Mi volt az, amire már nemet mondtál a rendezőnek?

Angie: Ha azt kérték, hogy pisiljek, és néha nagyobb méretű vibrátoros felkéréseket, ötleteket is visszautasítottam.

3xNight: Meddig tervezel még ebben az iparban dolgozni?

Angie: Amíg lesz hozzá kedvem!

3xNight: Egy komoly kapcsolat kedvéért feladnád ezt a munkát?

Angie: Nem. Idővel esetleg, de, ha valaki így ismer, így szeret meg, az fogadjon is el így. Majd ha én úgy érzem, szükséges, változtatok a dolgokon.

3xNight: Nemrégen indult a saját weboldalad. Mennyire vetted hasznát? Megtalálnak azon keresztül munkákkal? Netán a rajongók is?

Angie: Ez csak egy ilyen bemutatkozó oldal, nem az az igazi „official site”. Nagy vonalakban bemutatkozom rajta, akad néhány személyes adat, megtalálható a megjelent filmjeim listája, és persze fotók minden mennyiségben. Egyébként nagyon sok kedves mail-t kapok rajongóktól is ezen keresztül.

3xNight: És mi újság a pasikkal? Ők hogy álltak-állnak a munkádhoz?

Angie: Ami azt illeti, mostanában nemigen akad, akinek ezt el kellene mesélnem. Nem várnám el senkitől, hogy ezt elfogadja. Eddig ebből még nem volt probléma, és nagyon remélem, jó leszek még valakinek így is majd egyszer.

3xNight: Ebben biztosak vagyunk.