Erotika Kiállítás Budapest 2007 – 3. nap

A kiállítás utolsó, vasárnapi felvonására nyitáskor odaérve elég szép tömeget találtunk a Hungexpo csarnokban. Ennek is jelentős része a Hummer tetején magukat produkáló Hajcica Agency-s csajok körül összpontosult. Lányaink, Szabyna és Erika kihasználták az alkalmat, hogy egyrészt barátkozzanak a szomszéd standon fellelhető mellekkel, másrészt Fotóztatták magukat a kiállítás szervezőjével és egy extrém dögös járgánnyal. Még egy műpina is akadt valahonnan… Barbika, vörös hajú kedvencünk elmesélte, hogy be is fejezte rövid kiruccanását a sztriptíz- és színpadi showk világába, marad a hostess-kedésnél, fotómodellkedésnél.

Ahogy telt-múlt a délután, megindultak a közönségnek szánt előadások is. Elsőként a Luxx Video indított, mégpedig nagy visszatérőjével, Mya Diamond-al. Nem tudjuk hogyan csinálja, de lenyűgöző tud lenni Mya kicsiny, de tökéletes alkatával, szerény viselkedésével. Lora Craft és Nikki Rider úgy tűnik jól megértik egymást istállón belül, igen hangulatos duettet adtak elő. Lora még a lábát is bevetette, amikor azzal húzta magához az éppen a melleiről tejszínt nyalató Nikkit, hogy kinyalassa magát vele. Már-már tradíciószámba megy, hogy van szerencsénk megfigyelni a közönség azon lelkes részét, akik semmi pénzért nem vennék le szemüket egy-egy pornósztár pinájának látványa kedvéért sem a fényképezőgépük kis kijelzőjéről, nehogy véletlenül még lássanak valamit közvetlen közelről élőben :))))

A nagyszínpadon a Való Világot – meg azóta sok nevesebb férfiú ágyát is – megjárt Molnár Anikó és párja Angelo adták elő Tarzan és Jane sztoriját, ahogy a faragtalan majomember megbecsteleníti szegény Jane-t. Mondjuk még lehetne kicsit tevékenyebbre is koreografálni ezt a műsort, nem beszélve a hiányzó “pink”-ről. Meg kell jegyezzük, Anikó nem szenvedhet hiányt élelmiszerekben. Őket három lelkes fiatalember követte, akiket sikerült rávenni, hogy levetkőzzenek és riszálják magukat az őket érdeklődve nezegető nagyérdemű előtt. Ha esetleg ez nem lett volna elég önérzetük porba tiprásához, ezt bebiztosították azzal, hogy ketten küzülük még női fehérneműket is magukra erőltettek, egy string-tangát és egy undorító lila harisnyanadrágot. Nem volt valami vágykeltő látvány egyikük sem benne…

A kiállítás egyik sztárvendégét, Rita Faltoyano-t ezúttal végre normális nézőpontból tudtuk megörökíteni, megadva a műsorának kijáró tiszteletet a fotók tekintetében is. Éredekes volt ismét végignézni a hol latinosan pergő ritmusú, látványos elemekkel tarkított, hol érzékien és nyúlósan előadott agonizációszerű performance-t. Az utána következő intermezzo alatt összefutottunk Eve Angel-el, aki épp Jani barátunkkal próbált kedvenc pózt választani annak pólójáról. A Machomedia standon Szabyna megint új barátokra lelt, mégpedig egy komplett Chippendale-klub személyében, akik közül a már említett Molnár Anikó “villalakó kollegája”, Tommyboy különösen kedvesnek találtatott számára. Csakúgy, mint Erikánk, akivel együtt kóstolták meg Szabyna új vibrátorát.

Ismét a nagyszínpad felé vettük az irányt, mivel volt némi restanciánk tegnapról, konkrétan Mészáros Dóri és amerikai lángoló hullahoppkarikájának megörökítésének elmaradása kapcsán. Amíg ő készülődött, a műsorvezetők, Varga Mónika és Garami Gábor a közönséget díjazták pl. Szopnék pólóval, de Gábor a díjazott hölgynek bemutatta rendkívüli hosszúságú nyelvét is, ami valószínűleg a hölgyre mély benyomásokat tett. Sajnos nem sikerült kihúzni belőle, mi is a kedvenc póza, mert hát ő mindegyiket szereti… Dóri frissen vámkezelt pirotechnikai gyerekjátéka után következett a magyar sztriptíziparban ismét komoly veszekedéseket kirobbantó szifon bevetése. Hogy ne érje szó a ház elejét, azaz ne érje az a vád, hogy bárki segédeszközének legalábbis az ötletét ellopja, ő most nem szódával, hanem habbal töltötte be a konyhaeszközt, ami talán látványosabb is volt fotó szempontjából. Zárójelenetként még kiosztották a közönség internetes szavazatai alapján megválasztott Erotika királynői címet és két udvarhölgyének a virágokat. Ezt még megfejelték egy a kiállítás császárnője titulussal, amit Maya Gold kapott meg, aki – mint megtudtuk tőle – akkora megtiszteltetésben részesült, hogy még a VIP-parkolóba is beállhatott kocsival, bár ehhez némi vitára is szükség volt a biztonsági személyzettel.

Mindent összevetve, és legfőképpen összevetve a két héttel korábbi Erotika Parádéval az itt tapasztaltakat, azt kell mondjuk (bár inkább írnunk), hogy a két rendezvény jellege egy év leforgása alatt kellően elkülönült egymástól. Itt nagyobb területen, több kiállítóval és sokkal szebb színpaddal körített produkciókat láthattunk, de kevésbé merészeket. A Parádén kevesebb díszlettel és körítéssel jóval keményebb műsorok voltak, úgyhogy mindenki eldöntheti, melyiket részesíti előnyben, ha már választ a kettő közül.