Pornóforgatás Kovival: Kukkolók 2.rész

Az autómosó után lényegesen melegebb helyszínen, egy motelben folytatódott a munka, Marc Dorcel exkluzív modellje, Yasmine, Lisa és a férfiszereplők közreműködésével. A sminket ezúttal is Attali kreálta, kijárna már neki valami díj e téren végzett kimagasló munkájáért. Még nem hallottunk rá panaszkodni egy lányt sem. Az első jelenetnél Yasmine – szerepe szerint – elszállásolták a gardróbban, neki akkor csak kukkolnia kellett, ahogy Lisa-t análozzák. Biztos ami biztos, Jean-Michel ezúttal is megmutatta, hogyan kell ezt csinálni. Jellemzően a francia pornóra, és főleg Marc Dorcel-re , itt nem volt se popsicsapkodás, se hajhúzás, szépen finoman történt csak a seggbedugás. Második jelenethez majdnem volt egy civil beszálló is, lévén át lettek számozva az ajtók, így egy, a motelben vendégeskedő hölgy is megjelent a színen véletlenül. De hát mivel nem volt érvényes tesztje amúgy sem… :)) Yasmine viszont megmutatta miért ő az exkluzív modellje Monsieur Dorcel-nek. Sajnos itt is megesett, hogy a szerszám nem akkor állt fel, amikor kellett volna, és egy áthidaló megoldásként felvett blowjob-epizód közben el is sült. Nem hisztizett, nem voltak allűrjei, szó nélkül megcsinált mindent az ezúttal is késő éjszakába nyúló forgatáson.
Következő nap csak épp beugrani volt időnk, ezért Julia Taylor, Yasmine és Horst Baron medencés-szobalányos-kurvás-háziuras-baszós scene-je csak előkészületi fázisaiban lett megörökítve. Sandra Paker és Nikky Rider is feltűntek, utóbbi legújabb puncipiercing-jét ismét megcsodálhattuk, mielőtt némi reklámszöveget felvettek velük Kovi IPTV-s tevékenységét promótálandó.

Péntek: lovarda Kakucson, farokmeresztő hideg és a Hummer-limuzint tátott szájjal követő falubeliek volt a program ezúttal. Gyönyörűen rendezett porta, kertben terített asztalon bőséges falusi reggeli, bográcsban főtt borjúpörkölt várta a stábot. Igazán hangulatos volt, ahogy a fotózást a lovak figyelemmel kísérték, kinézve az ablakon, valószínűleg életükben először látva kopaszra borotvált pinát. Az istállót 3-ról 5 Celsius fokosra felfűtve szinte már otthonosan vették birtokukba a szereplők, Julia Taylor kapásból a szénabálákba ugrott, a többiek a hőlégbefúvó előtt melegítették nemi szerveiket. Nem mellesleg, feltalálták a szájjal farokmelegítés hatékony, és nem is kellemetlen módszerét. Szintén nem mellesleg öröm volt látni Julia-t ismét “munka közben”.
Utolsó forgatási napon már csak lányok képviselték a pornószakmát, nem is szerény névsor. Julia Taylor-hoz és Yasmine-hez csatlakozott a közelmúlt talán leghíresebb közép-kelet európai modellje, a cseh Silvia Saint. Sokan talán leöreglányoznák a 30 évével, de még bőven “húúú de meg…” kategória. Julia rögtönzött divatbemutatót tartott a forgatókönyv szerint (képernyőn fel nem tűnő) Horst Baron-nak, akit jelen esetben Ferike helyettesített , lévén Horst nem volt ott és Julia jobban tudott azonosulnin a szereppel, ha valaki előtt pózolgat. Végül némi komédiázás (szaknyelven az összekötő jelenetek) után egymásnak estek, szétnyalták, megdildózták, agyondugták egymást minden felelhető segédberendezéssel. Cumshot helyett nagyon jól megelégedtek egy kisebb teherautónyi McDonalds-os kajaféleséggel. Julia régi szokása ugyanis, hogy egy-egy nagyobb forgatás végeztével úgy rendesen berámol ilyenekből. Mondjuk, teheti nyugodtan…