Pornóforgatás Kovival: Kukkolók 1.rész

Igen nagy névnek, Európa egyik leghíresebb pornófilm forgalmazó, rendező, producer gurujának forgatott filmet Budapesten Kovi a közelmúltban, aminek örömére mi is jelen voltunk. A film február 14-től vásárolható meg Magyarországon.
Álmosan kezdtek gyülekezni a pornószínészek a Luxx Video irodájában a hűvös, vasárnap délelőtt. Attali nekiesett Sandra Parker-nek, aki még a Porn Wars forgatásán elnyerte a stábtól frizurájával a “My little Pony” becenevet. Choky Ice a gyermeknevelés rejtelmeiről tartott előadást a stábnak, míg Horst Baron komótosan próbálgatta egy orosz maffiózó hiteles megformálásához szükséges kellékeket. 11-re begördült a Hummer-limuzin, nem kis feltűnést keltve a Bajcsy-Zsilinszky úton. Ez végig is kísérte egész a Roosevelt-térig, ahol végül megállt, hogy belsejében felvegyék az action-t. Szórakoztató és egyben bosszantó is volt látni, ahogy rengetegen jöttek oda, arcukat az üveghez nyomva, hátha belátnak. Nem is sejtették, hogy belül, tőlük kb. 20 centire éppen Sandra Parker vigyorog rájuk, két fasszal magában.
Délután némi szünet következett a következő jelenet forgatásáig, majd este 8-kor egy külvárosi autómosóban megint összejött a stáb, ezúttal Nikky Rider-el és Sabrina Rose-al a női szerepekben. Gyors fotózás bevezetésképpen, ahol megfigyelhettük Jean-Michel fotós kollega affinitását a pózolás irányában is, amint beállította Sandra Paker megfelelő mértékű pucsítását. A környékbeliek, ha kibámészkodtak a sötét hidegbe, lévén az autómosó falai üvegből voltak igen érdekes látványban gyönyörködhettek. Finoman szólva sem csorgott senkiről patakokban az izzadtság, ez jól megfigyelhető Nikki Rider libabőrös mellein, amint ábrándozva néz kifelé az öltözőnek használt helységből. Este fél 11 volt már, mire neki lehetett állni az igazi hardcore munkálatoknak. Choky Ice megszabadulva Honda-s kötődését igazoló dzsekijétől fél perc alatt “felállította magát”, Nikky Rider pedig átszellemült arckifejezéssel szippnatotta be tövig. Sabrina némileg visszafogottabban szopott, később pedig egy asztmarohamából kifolyólag meg is kellett állni jó időre. Reggel fél négyre sikerült végül mindent leforgatni, Nikky-nek felfázni, Sabrina-nak túlélni, és a stábnak nagyobbat élvezni a távozással, mint a cumshot-ot produkáló Choky Ice-nak.