Pandora alias Németh Judith casting

Szintén kicsit a múltba nyúlunk vissza, pontosabban 2003-ra, amikor is kipattant anno az úgynevezett Pandora-ügy. Németh Judit ezen a néven jelentkezett az akkor induló Való Világ valóságshow első részébe, amelynek a producerei – látszólag – elkövették a hibát, miszerint nem vették észre, hogy a net tele van Pandora erotikus sorozataival, lévén addigra nem egy vagy kettő modellmunkán volt túl. Sőt, belekóstolt a pornóba is, de sok híreszteléssel ellentétben nem volt több jelenete, csupán egy, az ominózus toilet-dugás. Ezen kívül számos fotósorozat készült róla, többnyire pinamutogatós, masztizós szoft-pornó.

Az RTL Klub persze eljátszotta, hogy mit sem tudnak az egészről, sőt, a köztudatba egy olyan mese került, miszerint Pandora kényszerítve volt a pornójelenetben történő részvételre. Ezt utóbb a filmjelenet rendezője Pierre Woodman cáfolta, és mi is komplett ökörségnek tartjuk, pláne az ő rendezése alatt. Feltehetően nagyobb visszhangja volt a hírnek így, mintha azt mondta volna Pandora: “Jah, hát bevállaltam, ez van…”. A teljes igazságot már csak a stáb tagjai tudják és az érintettek, de nem az első eset, hogy Pierre Woodman hatékonyan cáfolja az őt vádoló magyar celebeket, akik korábban a keze alatt pornóztak, ld, Szalontay Ági ügye az innivalóval… Mindenesetre, elgondolkodtató, hogy vajon miért akarta volna kényszeríteni, amikor dokumentáltan több, mint 2000 lányt casting-elt le és szerepeltetett későbbi filmjeiben, köztük szépségkirálynőket is, de ez már egy hamarosan következő, másik történet 🙂

Itt viszont elsősorban Pandora gyönyörű melleire – amelyek valóban kenterbe verik a teljes hazai sztármezőny műanyag púpjait – és puncijára érdemes fókuszálni, bár a filmben látható az is, hogy nem idegenkedik az análszextől sem. Pierre Woodman fel is készíti rá, mintegy ízelítőt adva arról az alaposságból, amellyel szereplőit megfelelő formába hozza seggbedugás előtt egy speciális technikával. Tehát a lényeg itt és most egy helyen: casting, pornójelenet és análszex-tréning.