Erotika Kiállítás Budapest 2008 – 2. nap

Kettős érzésekkel mentek ki sokan a kiállítás második napjára. Mindenki biztos volt benne, hogy ez egy igen forró nap lesz, mind a várható időjárás, mind a produkciók miatt. Szieszta helyett gyors leltárral indítottunk, kik vannak itt már kora délután? Eve Angel Papamaci-val melegíttette magát, majd Ferikét fojtogatta, Christina Bella szimplán pihegett a ventillátor előtt párjával, míg Maria Bellucci épp Jean-Michel Costa kollegának nyilatkozott. Minden mindegy alapon bedobtuk magunkat az előző nap kényszerűségből elhanyagolt pornószínházba, ahol Natalie Cole – ilyen hőmérsékleti viszonyok közt – meglehetősen perverz módon gyertyaviasszal “hűsítette” magát. Lora Craft és Nikki Rider, a soron következő előadás szereplői akklimatizálódásképpen szintén beültek, így élvezhették a közönségbevonásos szopatást, ami sajnos erekció hiányában nem végződött kúrással…

Szomszédunk, Pirner Alma kolleganőjének már-már természetellenesen kerek feneke ott a standon is lenyűgözött nem csak minket, de bárkit, akinek hátat, pontosabban segget fordított. A Szexshop.hu színpadán ezúttal interaktív műsor ment, azaz semmit a kéznek, de összevissza locsoljuk a vendéget elv érvényesült. Az éppen színpadon lévő illető ezt igencsak rossz néven is vette, legalábbis nemzetközi jelzéssel adta jelét elégedetlenkedésének. Mondjuk, mire számított vajon? Utána ismét mentünk kultúrálódni, vagyis színházba. Nikki-ékkel elég gyorsan telt az idő, pedig ők csak egymással foglalkoztak, illetve egy kicsit hergelték soft-petting kategóriás mutatványokkal az amúgy is izzadó jónépet. Érdemes megnézni a galériában, amikor Nikki szopást imitál egyikükön. Illetőnk, mintha csak világéletében POV-filmeket (Point of View, azaz a szereplő szemszögéből történő felvétel, a szerk.) forgatott volna, le nem tette a kamerát :))) A Cruel Media-nál leginkább Jenna Jane produkálta magát, aki hármasával fogyasztotta a nézőket, azok meg egymást felváltva a tejszínhabot a melleiről és a pinájából.

Az este egyik legérdekesebb programja, a Miss Poledance Hungary 2008 döntője gyakorlatilag a fő színpadon is lehetett volna, mert szerintünk mindenki ezt bámulta úgyis. Megjegyezzük, összehasonlíthatatlanul szebb fotók készülhettek volna, ha nem a könnyűszerkezetes csarnok oldala és teteje van a háttérben, illetve van normális fénytechnika is. Attól függetlenül, hogy amatőr, illetve profi kategóriában indultak a versenyzők, mindenki igencsak látványosat alakított. Ha meg kellett volna a produkciók alapján saccolni, melyik táborba tartozik az előadó, néha igencsak gondban lettünk volna. Sokszor a fizikai törvényekre fittyet hányva pörögtek-másztak a lányok – és egy háromgyerekes anyuka is – a rúdon, néha seggel felfelé araszolva 5-6 méter magaságban. A szünetekben intermezzo-ként elvégzett rúdtakarítás pedig közönségdíjas produkció volt. Ezt a már fentebb említett Miss Ass Forever díjra teljes joggal igényt formálható tanárnő-kollegina végezte el, és érdekes módon, senki nem türelmetlenkedett 🙂

A versenyt két részletben bonyolították le, lévén volt összességében tíz nevező, így egyben kicsit hosszú lett volna. A szünetben Shyla lovagolt egy nézőn a Szexshop-standon, nameg öntözte is szájból az illető farkát, hátha megnő tőle… Jenna Jane a Bangles egykori slágerét juttatta eszünkbe, a Walk like an Egyiptian-t. Roppant látványosan kezdett hatalmas hastáncos kellékeivel, de aztán helyretette a publikum leesett állait, akik mosolyogva nyugtázták, ő is megdugatja magát egy önkéntessel a színpadon. Legalábbis egy üvegdildóval, miután előcibált magából pár méternyi szalagot. Regina Moon ezúttal egy vidám lekületű, fehér zoknis, szandálos, NDK-s túrista külsejű egyént talált magának. Emberünk vigyorgott ezerrel végig, mintha az anyatejjel szívta volna magába Marylin Manson-t, ami tökéletes zenei aláfestés volt a műsorhoz. Őket ismét a pinaszépségverseny győztesének prezentációja követte a színpadon, ezúttal is “pinket hányva” a közönségre… :)))

A estét ezt követően nagyjából végig a Cruel Media-nál töltöttük, ahol spontán módon követték egymást az attrakciók. Nem sokkal korábban láttuk befutni oda Frank Gun-t, Nick Lang-et és Choky Ice-t is egy csapatban, így nem lepődtünk meg, amint a standot körülvevő tömegen átvágva éppen a színpadon négykézláb, egy szál alsógatyában, két csajjal “barátkozó” Frank-et pillantottuk meg. Hogy ne csak ő okozzon meglepetést, Lauro Giotto is beugrott mellé egy kis lábujj szopkodásra.

Sajnos az igazi hardcore végül elmaradt, hacsak nem tekintjük annak Maria Geronazzo utánuk következő sztriptízét, amihez természetesen talált társat magának egy távol-keleti fiatalember személyében. Elmondása szerint ez volt élete első ilyen, nagy közönség előadott magánszáma. Lehet vitatkozni, hogy kinek tetszik vagy sem, a lelkesedését viszont nem lehet megkérdőjelezni. Kimondottan erre az alkalomra vett leckéket Pirner Almától, mármint sztriptízből, és bár ebből sokat nem mutatott be, a lényeget megmutatta a tátott szájjal bámuló látogatóknak.

Nem hiába volt szombat este, a nagyszámú közönséghez felfokozott hangulat is társult. Jenna Jane ismét szerzett három delikvenst, majd kezdődhetett a Forma1-es díjátadók pornóverziója. Felrázott pezsgősüveg feldugása után az éppen alatta fekvő srácra fröccsent ki sugárban a borpárlat, az pedig győzte szürcsölni, nyalni, a képek tanúsága szerint szó szerint Jenna segglyukából is kinyalta. Hogy részrehajlás gyanúja se merülhessen fel, mindhárman benyalhattak neki, ami azért kérdéseket vetett fel több jelenlévő szexipari dolgozóban. A boltból éppenhogy behozott, magyarán mindenféle tisztítás nélküli üvegek felhasználása nemkülönben. A közönség viszont szinte itta – milyen frappáns ide most ez a kifejezés – a látványt, valószínűleg jó részük nem tiltakozott volna, ha nekik kellett volna Champagne de Pussy-t fogyasztani.

A show ezzel véget is ért volna, ha Regina Moon nem lett volna olyan kollegiális érzületű, hogy a Szexshop.hu standja melletti óriás felfújható faszt meglátva ne érezte volna kötelességének, hogy elkérje, majd a tömegen – mint Mózes a tengeren – keresztülvágva elcipelje a standjukig azt, mondván, ez lesz az igazi! Hosszas, mintegy öt másodperces rábeszélés után Jenna már indult is a hűtőhöz, hogy odakészítsen egy doboz kefírt, imitálandó a spermiumot vele a későbbiekben. Miután ráöntötte, lenyalta, magára kente, ki is nézett úgy, mintha egy ötven fős bukkake-partyról jönne éppen. Mondanunk sem kell, a publikum el volt ájulva. Ahogy a stand egyik munkatársa szerényen megjegyezte a mikrofonba is: “Ez a Cruel Media!”. Már-már polgárpukkasztásig őszinte, bevállalós, alkalmasint tükröt is tart a fogyasztói elé. A tömegek pina iránti fogékonysága csak megerősödött bennünk, amikor bázis-standunkra visszatérve hostess-einket egymás mellett üldögélve találtuk a pókerasztalon, szemben pedig fényképezőgép tulajdonosok hada állt. Ahogy a pucsítás egyre merészebb lett, úgy növekedett exponenciálisan mögöttük a lélekszám. És bámulta egyre jobban mindenki a kis kijelzőt, hogy 2″-on élvezze a tőle karnyújtásnyira kibontakozó életnagyságú látványt!