Erotika Kiállítás Linz-ben – riport 2. rész

Folytassuk a Linz-i erotika kiállítás beszámolóját és fotógalériáját! Az első részben már mutattunk néhány képet a kiállítók szexuális segédeszközeinek és egyéb szolgáltatásainak kínálatáról, de most kicsit bővebben foglalkozunk ezzel is, hiszen remek szexshop kínálatot tudunk ajánlani mi is partnerünknek köszönhetően. Ilyen meleg időben egészen biztosan nélkülözhetetlen például a sörnyitó, ami női partnerünk kezében mindenképpen jól is mutathat 🙂 Természetesen ennél praktikusabb, legalábbis a szexet tekintve az, eszközök is akadtak, szellemes mintázatú férfi alsógatyáktól az ipari műremeknek számító szegecses tűsarkú cipőig bezárólag. Rengeteg remek ihletet kaphattunk körbejárva az Erotika Kiállítás területén, akár szexi tetoiválsát is készíttethettünk helyben magunkra vagy a partnerünkre. Nagy figyelmet kapott a kikötözős szex kedvelőire szakosodott stand, ahol iparművészeti remeknek is beillő kötélformációkkal tették harc, vagy inkáb faszverés képtelenné az érdeklődő hölgyeket. De folytassuk a műsorok bemutatását is, hiszen a legtöbbeket az érdekli, ugye?

Dora Angel, egy még kevésbé ismert sztriptíztáncos operettnek álcázott vetkőzésével folytattuk a nézelődést és a munkát, aztán egy kis különteremben a szöszi szexbomba, Beky Stevens adott elő egy gondolat- és erekcióébresztő pinatárogató műsort. Érdekes lehetőségnek és nagyon jó ötletnek találtuk ezt a kis paravánokkal elkerített “különtermet”, ahol sokkal testközelibb látványban lehetett része a látogatóknak, és ingyen! A nagyszínpadhoz visszatérve a nap – szerintünk legalábbis – legszórakoztatóbb műsorát élvezhettük végig, mégpedig a már megismert Cat Sumi és Kevin Act duettjének előadásában. A Police Academy show tulajdonképpen egy montázs különböző ismert mozifilmekből, amelyben erotikusan és viccesen elevenítik fel a Rendőrakadémia, Rocky, A Dirty Dancing és más hasonló moziremekek híres jeleneteit. A show pedig roppant izgalmas kötélhúzással ér véget, Kevin vagy 20 méternyi szalagot rángat elő Cat előre töltött pinájából.  Előttük pedig Miss Iron néven a hazai Erotika Parádékról már évekkel ezelőt megismert Crystal Queen lépett fel egy fetish szexshow-val. Crystal láthatóan szakosodott a fétis műfaja felé, szaporodtak a tetoválásai, és remekül kidolgozott izomzattal erősítette a karakterét, amihez jó névválasztás a Miss Iron. Krystal Reynold egy érdekes momentuma volt számunkra az Erotika Kiállítás műsorainak. Gyönyörű arca van, remek mellei, viszont még félénknek tűnt a közönség előtt. Aki teheti a jövőben, minél több tapssal buzdítsa, mert ha belelendül, komoly élményeket tud okozni. A színpadon ezúttal egy csöcsös bajor felszolgálót alakított, aki a söröskriglik világában azért a saját kannáival is csábította a népeket… Névrokona, az egykori Crystal Queen eztán a már említett “kisteremben” is megmutatta szálkásra gyúrt testét, majd a nagyszínpadon ismét feketézés következett, azaz Mark Miller ezúttal szexis néger rendőr szerepkörében csalt széles vigyort a női látogatók arcára. A tétet és az izgalmakat fokozva ezúttal lehetőséget adott a színpad melett állóknak akár közelebbi ismerkedésre is méretes bránerével, ha kihasználták a lepel diszkrécióját… A színpadot persze ezúttal sem úszta meg az egyik női látogató, ő valóban testközelből ismerkedhetett meg Mark farkával és akrobatikus képességeivel egyaránt.

Sophie Doll néven eztán ismét magyar fellépő következett, mégpedig a régen megismert csucsuszájú és csöcsös tetkókedvelő sztripper, Sophie Rose, akinek gondolatébresztő ajkait már 2006-ban megcsodáltuk az első Erotika Parádén. Most is használta a száját, mégpedig egy nyalóka nedvesítésére, amit aztán a puncijában folytatott, mielőtt az egyik szerencsés látogató szájába nyomta volna. A nagyvonalú műsor keretein belül aztán egy másik szerencsefia korrekt kis mellmasszírozást élvezhetett vele, amikor bekente a méltán híres csöcsöket testápolóval. Judy Nero-val az este folyamán legközelebb a kötözőstúdió standján futottunk össze, ahol éppen egy másik lánnyal csomózták össze, még nem volt ilyenben része, és nem érdemes ennek a kipróbálása nélkül meghalni, nem igaz? Végül kapott 10 percet, hogy szabaduljon a béklyóból, de 6 perc 50 másodperc visszalévő időnél még csak az egyik karja volt szabad 🙂 A főszínpadi műsorokat Ivette Shine és Wanda Dior fejezte be, két szőke sztripper, egy rutinosabb és egy kezdő. Ivette szokásosan elsöprő lendülettel adta elő a produkcióját, pajkos szöszi kislányként összemázolva egy látogató szemüvegét a szaftos puncijával. Wanda Dior egy alapvetően komótosabb jellegű műsorral lépett fel, szerintünk túlságosan is vontatott volt, amit nem tudott ellensúlyozni amúgy gyönyörű arca és mellei, de még remek alakja sem. Percekig tartó keringés a színpadon nem túl szórakoztató a látogatóknak, de lesz ez még jobb is remélhetőleg! És még inkább reméljük, hogy hamarosan ismét Magyarországról is hasonló beszámolóval és fotógalériával jelentkezhetünk, nem kell mindig külföldre mennünk egy kis erotikáért…

Invalid or incomplete url supplied