Celeb szex, pornóvideók

Tila Tequila leszbikus szexvideói

Tila_Tequila_leszbi-celebpornoTila Tequila az MTV leszbikus – legalábbis az utóbbi években annak vallja magát – műsorvezetője sem úszta meg házi celebpornó videó nélkül, bár nem is hisszük, hogy nagyon akarta volna. Amiben különbözik a sok hasonló szexvideótól, az az, hogy ő nem bukik senki farkára rá, hanem egy barátnőjével kényeztetik egymást. Gyönyörű közeli képeket láthatunk Tila pinájáról, látszik, hogy nem félti, szívesen mutogatja a kamerának.

De ki is valójában Tila Tequila? Szingapúrban született vietnámi apától és francia anyától, akik a vietnámi a háború után költöztek oda testvéreivel együtt. Eredetileg Tila Nguyen néven anyakönyvezték és egy éves korában már Houston-ban élt a család ahol aztán egy buddhista vallási gyülekezethez csatlakoztak, amit végül Tila nyolcéves korában elhagytak. Az első jelek arra vonatkozólag, hogy a kis Tila nem egészen mindennapi gyermek, a középiskolában mutatkoztak, ahol meglehetősen problémás gyerekké vált, be is költöztették fél évre egy bentlakásos iskolába. A középiskola alatt megszerezte első élményeit tinédzserként, a nővére személyi igazolványával járta az éjszakai klubokat, összebarátkozott a drogokkal és bandákkal, valamint 15 évesen túl is esett a szüzességének elvesztésén. Nem sokkal ezután elkezdett verseket írogatni, majd New York-ba költözött, miután tizenhat évesen megtapasztalt egy utcai lövöldözést, aztán egy évvel később teherbe is esett. Ennyit a kamaszkoráról…

Modellkarrierje 2002-ben, tizennyolc éves korában kezdődött, amikor felfedezte a Playboy egyik “tehetségkutatója”, a nyuszis magazin áprilisi számában már a lap Cyber Girl-eként jelent meg, majd később ő lett az Asian Cyber Girl of the Month. Ezt követően különböző TV-műsorokban szerepelt, mint például az MTV-n a A Shot at Love with Tila Tequila címmel neki címzett biszex társkereső showban. 2006-ban a Stuff magazin interjúvolta, ahol elárulta, miért is változtatta a nevét a neves mexikói italfajtára. Még hamvas tinikorára nyúlik ez vissza, midőn 13 évesen barátkozott a kaktuszpálinkával… Azóta rengeteg médiamegjelenésen túl, meg egy férjen is, aki végül fojtogatta, de csak három napig volt emiatt előzetesben, míg végül egy nő társat talált magának, Casey Johnson-t, aki viszont hamarosan elhunyt, kicsit zavaros körülmények közt. Casey adoptált gyermeke felügyeletét és nevelését Tila vette át a továbbiakban, és 2010-ben Haiti-ről próbált ő is adoptálni egy másik gyereket.

Itt viszont az ő szexvideója a téma, szóval nézzük, hogyan szexel Tila Tequila!

 

Szerencsére nem is csak egy házi celebpornó videóval rukkolt elő:

Végezetül, de nem utolsó sorban, egy kis galéria a legerotikusabb fotózásaiból:

[nggallery id=351]