Celeb házipornó videók

Irene Ferrari – fél méter fasz a seggben


Bár kétségkívül a mellei révén híresült el Irene Ferrari, most mi nem – csak – azok okán írunk róla. Az orosz celeb, feltehetően hasonló karriert építget, mint hazánk hasonló kvalitású lányai, akiknek igazából semmilyen más létjogosultságuk vagy értelmük nincs e világon, mint kellően jól szituált urak kíséretének tagjaiként vigyorogni a kamerába és időnként leszopni azokat. Nem kezdjük el sorolni Irene magyar “kolléganőit”, kapnak elég reklámot így is. Mi ráérünk akkor írni róluk, ha tényleg dolgozni kezdenek 🙂
Hölgyünk még két éve arról híresült el leginkább, hogy egyik repülőútja alkalmával felrobbant az egyik melle, bár más források szerint előző nap edzés közben kezdte el érezni, hogy az egyik púpjával valami nincs rendben. Mi sem természetesebb, minthogy másnap repülőre ült, ahol aztán rosszul is lett, leszállást követően rohantak vele az első kórházba, ahol egész véletlenül már várta egy neves specialista, aki persze a plasztikai sebészet berkeiben számított annak. Miután kiderült, csupán az egyik implantátum kezdett el ereszteni, életveszélyről szó sincs, egy lendülettel betettek neki még nagyobbakat, ha már úgyis épp műtőasztalra került… Kicsit morbid, hogy az orvos állítólag javasolta neki, térjen vissza az emberibb méretekhez, de azért – feltehetően tisztességes honoráriumért – bepakolta a még nagyobb strandlabdákat Irene Ferrari melleinek helyére.

Amiért viszont itt most írunk róla az nem ez, hanem a már szinte kötelező jellegű házipornó videója. Természetesen az ő népszerűségének és ismertségének fenntartásához is nélkülözhetetlen egy kiszivárgó celeb házipornó alkotás. Ő viszont nem szop le senkit, nem is dugják meg, sőt, még csak le se hugyozzák, csupán játszik a dildo-jával. Na de hogyan?! Ezért írunk róla. Finoman szólva sem piskóta, amit előad vele!