Celeb házipornó videók

Celeb pornó – Csisztu Zsuzsa


Tudjuk, régi nóta, illetve szexvideó , de vannak örökzöld darabok is a műfajban. Többek közt ilyen Csisztu Zsuzsa hasonmásának házipornó videója, merthogy az olimpikon, későbbi sportriporter és műsorvezető sosem ismerte el, valóban ő szerepel a filmben. Több pert meg is nyert a magyar bulvárlapok ellen, miszerint sértették a magánéletét az ott megjelent cikkek erről. Épp ezért nem is állítjuk, miszerint ő látható a vidám kis szexvideóban, mindenki döntse el maga. A lány hangja hasonlít, arcvonásai is meglehetősen, és kapcsolata a sportlövő Solti Attilával sem volt titok. A lány a videó elején pedig játékból éppen lövöldözni kezd. Minő véletlen egybeesés…

csisztu-zsuzsa-dekoltazsMi összeszedtük a neten található videóit, kezdve a Budapest Sportcsarnokban felvett öltözőbeli vetkőzéstől az ominózus szexjelenetig. A magyar média egyik legkiemelkedőbb – szó szerint értve természetesen – kebelpárja már tornász korában komoly reményekkel kecsegtetett a jövőt illetően, és nem is kellett csalódni bennük. Az évek során igen komoly látványossággá fejlődtek, és talán még elkövetkezik az a pillanat, amikor ismét megcsodálhatjuk őket, immáron magyarázkodások nélkül. Megjegyezzük, ha minden tornászlányka annyi nőiességgel bírna, mint anno Csisztu Zsuzsa, lényegesen magasabb lenne a nézettsége a versenyeiknek – még napvilágra kerülő szexvideók nélkül is. Minden tiszteletünk az ugrabugráló, gravitációval dacoló 32 kilós tiniknek, de a nő számunkra egészen mást jelent.

Következzen tehát három videó, amelyekből kettő egész biztosan ő, egy pedig csak feltehetően. De akárhogy is, igen kelleme retro házipornó jó aláfestő zenékkel, mint pl. Suzanne Vega Tom’s Diner-e vagy a szintén örökzöld MC Hammer sláger, a Can’t touch this.

Elsőként egy vicces kedvű illető terméke, ahol láthatjuk, hogyan duzzad Csisztu Zsuzsa keble a büszkeségtől. Vagy valaki Pinocchio legendáját szőtte a videóba?

Sok évvel ezelőtt kipattant egy botrány, amikor is az aerobik világbajnokság (ha jól emlékszünk) alkalmával galád módon lefilmezte a függöny nélkül hagyott ablakon keresztül Béres Alexandra mellett Csisztu Zsuzsát is, amint átöltözik. A publikum ekkor szembesülhetett először remek cickói látványával.

És végül, de nem utolsósorban a nevezetes szexvideó, amihez gratulálunk, akár ő szerepel benne, akár nem. Vidám, életszagú, sokkal jobban tetszik, mint a mai műanyag amerikai pornófilmek dömpingje. Jó szórakozást!