Celeb szex, pornóvideók

Celeb szexbotrány – Szalontay Ági

Megint pornófilmben szereplés kavart nagy port a magyar médiában, jelesül az éppen most futó Bár 2.0 című reality-show egyik szereplőjéről derült ki, szerepelt már XXX jellegű filmalkotásban. Őt is Pierre Woodman casting-olta, aki anno Pandora-t “kényszerítette” a pornófilmben való szereplésre. Minő csoda, de Ági is külső tényezőkre igyekszik fogni jelenlétét a produkcióban. Elmondása szerint ő csak egy fotózásra ment oda, majd leitatták és ez lett belőle… Mindez azért is hangzik rendkívül viccesen, mert pont Woodman az, akinél köztudottan – legalábbis a pornószakma berkein belül – nem lehet sem alkoholt, sem drogokat fogyasztani nemhogy munka közben, de még a pihenőidőben sem. Konkrétan még a cigarettafüstöt sem tolerálja túlzottan…

Nézzük meg kicsit más szemszögből is a kérdést! Adott egy TV-műsor, ami egy nem éppen top nézettségű csatornán fut. Ebbe – feltehetően véletlenül – be sikerül válogatni egy leányzót, aki azért nem teljesen ismeretlen a média számára, hiszen korábban már felhívta magára a figyelmet különböző sztorikkal. Azok sem voltak éppen a viktoriánus kor erkölcseivel összeegyeztethető történetek, de napjainkban azért elvárható, hogy ne szóljon már bele senki senkinek a magánéletébe, azaz mindenki azzal kúr, akivel akar. Kisebb szépséghiba, ha nyilvánosságra kerül, hogy ezt olyan személyekkel követi el illetőnk, akiknek ez kínos, illetve valószínűsíthetően nem is igaz a sztori. Utóbbi esetben még kínosabb rájuk nézve… Mark Webber és Kimi Raikonnen legalábbis biztos annak éreznék, bár valószínűleg nem egyedi esettel állunk szemben, amikor önként jelentkező szeretők kerülnek elő velük kapcsolatban. Summa summarum, nem nehéz felmérni, hogy mekkora nézettséget generálhat egy ilyen hír az adott TV-műsornak, így az sem kérdéses, honnan eredhet.

A hét eleji Keleti Györgyi féle szexbotrányhoz hasonlóan itt is felmerült a szexipari munkásság lehetősége, ami valljuk be, nem okozott senkinek nagy meglepetést. Ági is feltűnt-feltűnik különböző szakportálokon, és elmondása szerint is dolgozott sokat Olaszországban modellként, táncosként. Igazán nem akarunk rosszmájúak lenni, de ilyenkor mindig eszébe ötlik az embernek a már-már közhellyé vált védekező effekt, amivel a külföldön dolgozó sztriptízes csajok szoktak előállni: “De csak táncol…” Mindensetre, sokkal hihetőbb volna a tagadás, ha nem lennének hírek róla, hogy saját bevallása szerint is lefeküdt Forma1-es sztárokkal, majd ezt utólag tagadja, végül pedig egy igen gyenge mesével magyarázza első, és (eddig!) egyetlen előkerült pornójelenetét.