Erotika Kiállítás Budapest 2008 – 1. nap

Már-már szokásosnak tekinthető autós felvonulással indult az idei kiállítás is, ami hiába a tizenharmadik, nem bizonyult eddig szerencsétlennek. A kora pénteki lagymatagságban volt időnk alaposan körülnézni a kiállítási területen. A korábbiakhoz képest lényeges változás, hogy több színpad is van, így szinte mindig lehet valahol valakinek a műsorát tátott szájjal és meredező farokkal, illetve adott esetben nedvesedő bugyival nézni. Ezek közül mindenképpen kiemelendő a Szexshop.hu-é, amely kivitelezésében nagyon impozáns és jól belátható. Itt a nap folymán többször is komoly csődületet sikerült előídézniük saját fellépőiknek. Shyla-ék hol sztrippeltek, hol leszbi műsort nyomtak, hol egy-egy magabiztos egyént teszteltek. A pina ilyen jellegű gravitációs hatását új kollegánk is csodálkozva vette tudomásul, amikor hostess-eink egy kicsit aktivizálva magukat forgalmi dugót okoztak a standok közt. És a java még csak ma várható!

A nagyszínpadon az első igazi show-t Sophie Rose és Szandy produkálták egy elegáns, kosztümös, piknikes, szőlőfalatozós performance-t, amiből azért nem tudták kihagyni a fehér bikinifelsőt. Attila, Naomi Cole és Vicky egy merőben más hangulatú, konkrétan kurvás-gengszteres műsorral rukkolt elő. Volt kánkánverseny pasiknak, ahol a lábát felemelni sem képes versenyző vitte el a pálma helyett a műfaszcsomagot. Hasonló versenyszámban indulhattak még nőimitátori hajlamokkal rendelkező illetők, ahol feltűnt a 2006-os rendezvény sztriptízversenyének győztese, akinek arcára nem véletlenül emlékeztek a műsorvezetők. Trinity és Kane két predatoros ihletésű show-t is nyomott, az elsőnél még csak szoftosan dildózva Trinity bemeneteit, a másodiknál vizont faszán seggbe lett rakva a nagyszínpadon, majd egy svájci óramű pontosságával bekövetkező cumshot zárta az előadást a zene befejező taktusaira. Gina Gallardo már szinte elérzékenyülésig romantikáztatta a népet, eljátszva a szexuálisan kielégületlen matrózfeleség szerepét.

Az este két legkomolyabb előadását a már tőle megszokott színvonalon teljesítő Pirner Alma és show-műfajban még relatíve újnak számító Regina Moon szolgáltatta. Alma egy bazinagy pezsgőspohárban fürdött le az izzasztó hintázás után, míg Regina kiélte romantikus lelkületének minden rejtett hajlamát, és láncon vezetett be egy önként jelentkezőt, hogy végül ne önnön kezével kelljen megdugnia magát a vibrátorral. Intermezzo-ként prezentálásra került a legszebbnek bizonyult pina is, aminek eredményeképpen nyert egy 100.000 Ft-os fotózást. Maria Geronazzo szája még mindig orbitális, meglátjuk, itt lesz-e komolyabb előadása a jelenléten kívül is? Mya Diamond hozzá illően szofisztikált produkcióval zárta a nagyszínpadi műsort, miközben Eve Angel tesztelte a Fókusz Videó standján fellelhető futurisztikus dildót. Örömmel nyugtáztuk, hogy standunkon sikerült néhány srác figyelmét stabilan lekötnie Krisztánknak, akivel zárásig pókereztek.

Invalid or incomplete url supplied