Celeb pornó archívum:Amatőr szexpartnerek

Igazi szado-mazo casting egy magyar lánnyal

Még friss emlék, és még lesz is szó a médiában az újpesti szado-mazo pornóforgatásról, amin kommandósok ütöttek rajta. Ott feltételezhetően személyi szabadságukban korlátozták a produkcióban dolgozó modelleket, és bőven erősebb kínzásokat, veréseket alkalmaztak, mint amit előre megbeszéltek, illetve nem álltak le a modellekkel előzetesen megbeszélt figyelmeztetésekre sem. A tanúk elmondása szerint a kikötözött, megbilincselt szereplőket tovább verték, hiába tiltakoztak. Volt, akit egy ládába zárva találtak meg, másokon elég súlyos sérülések is voltak. A helyszínen lefoglaltak 14 Terabájtnyi anyagot is, ami finoman szólva is ipari mennyiség. A forgatás feltehetően az Elite Pain vagy Mood-Picturesdomain regisztrációs lapot színeiben folyt, amely weboldalak jelenleg elérhetetlenek (legalábbis most éppen). A megnézve kiderül, az elitepain.com magyar szerverről  futott, a regisztrációnál megadott kontakt és technikai személyek is magyar telefonszámon érhetőek el: Domain: elitepain.com Date Registered: 05/10/08 Date Modified: 05/30/07 Expiry Date: 05/09/17 DNS1: ns.inventra.hu DNS2: ns.index.hu
A legtöbb +18-s weboldal amerikai szerverekről fut, ahol kényesen ügyelnek rá, hogy illegális (értsd: pedofil, animal, nekrofil, gyilokpornó, stb...) tartalmak ne legyenek a tárhelyeken. Remélhetőleg azért nem érhető el a két weboldal, mert a magyar szolgáltatók is kapcsoltak  és beszüntették a "sugárzást".
Itt pedig egy videót mutatunk be egy magyar lánnyal, aki elment az említett weboldal egyik meghirdetett casting-jére. Mi nem kommentálnánk, mindenki vonja le a konzekvenciákat...
Szado-mazo casting egy magyar résztvevővel. Tudta vajon mire jelentkezik? (47,3MB)
3 hozzászólás Igazi szado-mazo casting egy magyar lánnyal

  • misilidi

    Ez a klip nagyon durva.Viszolyogva néztem végig.Nagyon kelhet a lánynak a pénz,ha még erre a borzalomra is képes volt!Aki ezt megtudta vele csinálni az egy szadista állat,embernek nem nevezhető szerintem !!!

  • Szó se róla, van baja. De az is megérne egy misét, hogy ezeknek az oldalaknak az előfizetői eltartanak egy céget, aki ezeket a videókat forgatja.

  • levy24

    egy ostorral megdolgoznám én is a csávot aki ilyent csinál egy lányal , istenit az anyjának hogy nem szégyeli magát

Oszd meg, ha van hozzáfűznivalód!